Alla inlägg under februari 2013

Av Andrea - 4 februari 2013 18:13

Tjenare surre!
Tänker inte babbla på om hela dagen. Det kan räcka med bildlektionen x)
Vi skulpterar, som jag nämnt tidigare, våra egna huvuden.
Min ser ut som en alien och är jätte läskig. Så får man höra att den liknar mig... Vid munnen iallafall.
Amen tack!
Måste säga att det låter kul när vi jobbar- "Nej mitt huvud har möglat!" eller "Mitt huvud börjar spricka -ska jag spreja det?"
Och så hade vi hade ett roligt samtal om skräckfilmer. Vi har så olika åsikter vi i klassen xD Men jag gillar dem ändå x)
Sedan kom det in tre stycken människor från någonting (typ EU eller nåt sa dom...) och lådsades vara trevliga och undrade vad vi höll på med.

-"Är det någon förebild eller vem gör du den efter?" frågade en av dem mig.
-"Nää det är mig själv" sa jag.

Låter ju bra.
Sådär lagom egocentrisk liksom.
Så sa han- "Jaha jasså, den är inte så lik dig än..."

Hahaha!! Hysteriskt säger jag bara.

Av Andrea - 4 februari 2013 09:32

Se solen den stiger med ett skratt! Eller inte, det ska typ snöa idag...

Hej läsare^^ sovit gått? Ser ni fram emot en ny vecka av läxor och härliga arbeten? Positiv attityd nu!
Lägger upp några bilder på lite kludderier jag gjort utanför skolan. Såg någon bild på fb av en "wolfguy" och fick för mig att härma den lite, gillade ögonen!
Men snälla sketchpad sluta lagga!!!
Och så skissen på min paragraf av Micke och Molle^^ Jag gillar den och ska försöka färglägga med akvareller när jag får tid över.
Sen är det bara någon random ful skiss på en vikinga familj jag fick för mig att rita... Öm ja får se vad som händer med den sen...
Aja, tjolahopp tjolahej!

Av Andrea - 3 februari 2013 18:52

Jag dör! För denna video! Kan bara lägga upp bilder på den eftersom jag är på mobilen x) men stackars bubbe blir helt röd :( hahaha orkar inte.
(Två random bilder på en normal konversation efter)

Av Andrea - 3 februari 2013 11:14

Hurtig mört!
Att träna gym på söndagar är skönt. Nästan inga människor alls :) Nu är jag svettig och det känns skönt i kroppen, vill hem och duscha. Skulle gå och fylla på min vattenflaska och upptäckte the genius vattenkran. Hahaha!
Ja man får väl strunta i att ha lagom varmt vatten om man ska tvätta händerna då x)

Av Andrea - 3 februari 2013 08:55

Åh herre blääää!!

Heej x)
Igår firade vi som sagt farfar med en liten fika. Åt som vanligt tills jag mådde illa haha farmors mat är alltid bäst!
Sen var det ju melodifestivalen i år igen... Usch alltid lika dåliga låtar, men det är ju tradition att kolla :P Hoppas det blir bättre så att man slipper hjärntvättas av dom på radio...
Och så ska jag träna idag igen! Kommer bli lite styrka på gymmet bara men ujujuj vad duktig jag känner mig x)
Hoppas ni får en sovmorgon iaf!

Av Andrea - 2 februari 2013 12:42

Lördag!
Nu har jag varit hurtig och tränat ett core pass på sats med mamma. Det var rätt kul men jag hinner aldrig med tempot på pass. Allt med tempo och olika rörelser har jag jätte svårt för men hey, träning ger färdighet! Jag hade iallafall kul och fick ett skrattanfall... Tur att det var hög musik x) och åh vad jag önskar jag hade snyggare träningskläder! Men jag vet inte om jag skulle våga mig på sånna där tighta byxor och ett linne som alla andra passar i... Hu :(
Aja sånt är livet! Senare vid 2 tiden ungefär, ska vi hem till farmor och farfar på kalas :D Grattis farfar nu är du en stor pojke!
Ska duscha nu och försöka måla naglarna eller färglägga en liten parafras på Micke och Molle som jag gjorde för en vecka sen :)
Ha det gött ^^

Av Andrea - 1 februari 2013 17:06

Tjolahoppsansa vilken dag.
Oj vad jag har längtat efter att just denna dag skulle vara över! Vaknade på helt fel sida och kände hur sur jag var, och stressad... Och ångesten!
Hu...
Hann inte äta frukost utan kastade ner 2 bananer i väskan för att rusa till bussen. Kom lite sent, vad jag HATAR bussarna!!
Efter första lektionen trodde jag att provet skulle vara direkt efter och att vi inte skulle få någon lunch. Åt ilsket upp en av bananerna. Men som tur var hade han flyttat fram provet en halvtimme. Hade svultit ihjäl annars.
Så skrev jag prov i 2 timmar ungefär.
Jag hoppas verkligen att jag får godkänt för det kändes väl okej... Kommer gråta i vilket fall som helst :( Om jag klarar det kommer det att bli lyckotårar!
Direkt efter provet, man hann knappt skriva klart av stress, skulle vi in till stadsmuseet och titta på serieutställningen med Mia och Gunnar. Jag och Vicky sprang efter de andra för annars skulle vi missa tåget som de andra skulle ta, dom som hittade i stan, plus att vi skulle komma in försent.
Väl framme på museet så var det rätt intressant att titta lite på teckningarna. Jag brukar aldrig fatta det roliga i småserier men jag fotade några som jag gillade x)
Sen åkte vi hem igen. Det bildades en kö till min lilla buss och jag tror jag satt bakom en av mina grannar..?
Så kom jag hem, OCH LYCKA! Där står min underbara lillasyster med en nybakad KLADDKAKA! Och så blir det udon-nudlar till middag<3 Dagen blev så bra nu!

Fira fredagen med nåt gott du med<33
Kram!^^

Av Andrea - 1 februari 2013 09:45

Morning!
Idag fick vi börja senare för vi slapp historian och sköt fram bildsaksteorigrejen till nu. Sitter på bussen och hoppas vi alla är piggare nu och inte sårar lilla Bosse igen x)
Sen är det matteprov! Jag taggar sommarskola men det är inget lycko-tagg... Wish me luck!
Bajsi

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards