Alla inlägg under februari 2013

Av Andrea - 10 februari 2013 19:40

Hallu!

Har haft en liten halv trist dag. Har varit trött och uttråkad som bara den! Men bäddade min säng med fräsha lakan och tog ett bad :) kändes bättre.

Såg precis "Johnny English Reborn" som jag tyckte var riktigt rolig x) Gillar inte Mister Bean riktigt men han var rolig i den här filmen!

Roligaste scenen! Så hysterisk xD Han har smetat in hela munnen med läppstift också, gjorde min söndag iallafall!


Och bara för att jag är så trött så lägger jag upp denna med. Trodde den var på riktigt först tills jag hörde nåt "omg" liknande från den :P

 

Ha det bra^^

Av Andrea - 10 februari 2013 12:27

Godmorgon eller goddag x)
Jag hade det kul igår kväll. Lite släkt kom över. Vi åt middag tillsamman. Mm bulgogi är så gott^^
Och Lilla Chaisi har blivit förkyld! men han mådde bättre igår. Stackarn, kände tvång att vakta på Charlie x)
Sedan började vi kolla på melodifestivalen. Asså usch det är så dåligt men det är ju tradition att kolla liksom x)
Både jag och Julia gick mitt i (i början egentligen) för att träffa upp våra vänner.
Jag gick hem till Sophie och kom mitt i Annelie låten... Mycket skratt och blandade känslor när ~only the dead fish follow the stream~ gick vidare i final... Asså på riktigt?!
Sedan kom en massa roliga människor som jag tror jag träffat på nyår. Vi kollade på "Step Up" och sedan "Lejon Kungen" (bara för att Scar var med i melodifestivalen). Hysteriskt kul men mysigt lugnt på samma gång. Värt!

Av Andrea - 9 februari 2013 15:13

Hej på er :)
Tränade imorse och det känns skönt i kroppen x) stolt oxå! För fyra år sedan... eller typ 1, så skulle jag aldrig någonsin tro att jag skulle komma upp kl 8 på en lördag för att åka och träna. Där ser man!
Har ritat lite och ätit godis x) Har smakat på de nya Ahlgrens bilarna. Tyvärr tyckte jag att dom inte smakade särskilt gott... Älskar de sura bilarna däremot! Namnam tillsammans med lakritsnappar x)
Smaken är som baken!

Av Andrea - 8 februari 2013 17:57

Haha hej hur är det?^^
Just nu är det JAAA ÄNTLIGEN HEEELG känsla för mig.
Och det är så härligt för jag är så himla himla trött! Mycket plugg och mycket stress har passerat. Det kändes som om det var fredag i måndags så ni kan tänka er hur långsam veckan kändes för mig xD haha!

Okej, min dag har väl varit bra :) Bild-konst-historia (vet fortfarande inte vad lektionen heter) lektionen 8:20 var kul trots gäspningarna. Jag kunde svara på saker x) hurra känner mig smart!

Här får ni lite bilder på min barnboksframsida under process xP Har försökt ljusa upp och förstärka lite så att man ser vad det är på skärm. Så "hehe" för kvalitén x) Vill bli klar med den snart men samtidigt inte. Älskar rita sådant här och blir nästan sugen på att göra en hel barnbok av den!

Av Andrea - 7 februari 2013 19:03

Ha det bra!

Av Andrea - 6 februari 2013 17:23

Blöhöihaaa...
Har inget att säga om dagen bara att jag är så besviken på mig själv. Dumma matte alltid en stor svikare och lögnare! Men jag fick iallafall inte underkänt och nu är det mesta över och jag är ~läxfri~ (eller..?) trots det har jag ångest.
Jag undrar vad det är som gör mig så äckligt stressad. När jag blir det spänner-eller biter jag omedvetet ihop käkarna så hårt att jag får ont i både tänderna och huvudet. Jag har fått somna med migrän hela denna vecka O_o vad e det för fel??

Och HAHAHAHAA säger jag till min tavla! Den kommer bli bättre det lovar jag xD det hoppas jag iallafall :3
Nu förstår jag hur svårt det var att måla "Mona Lisa" eftersom vi använder oss av samma teknik som Leonardo. Måla tunt, sudda runt, måla tunt och sudda runt... Jag vill bara kladda på med färg rakt över hela x)

Ja nu är det snart dags med träningen! Heh första gången med PT... PTn PÄR... Hoppas det går bra för mig och att det bara är lite prat den här gången x) höhö laat

Av Andrea - 5 februari 2013 14:02

Hejsan mitt danska prov gick inte särskilt bra... Men hon blev iaf inte arg på mig för att jag kom försent! Och en i samma klass var sen på samma buss som mig, haha... Hm nu ska jag hem och plugga matte.

Av Andrea - 5 februari 2013 09:33

Hej min morgon är kul... Missa bussen precis för den gick för tidigt Dx gaaah och det är danska prov nuee! Hoppas ingen ska på bussen och jag hinner fram i tid, fast det skulle innebära en bussrush på 5 min som i vanligt fall ska ta ca 20... Bajs
Skrattar lite åt kuliga kick konversationer så länge.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards