Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Andrea - 29 januari 2013 19:28

Hallojsan! Hur är det vad gör ni vem e ni?
Jag har haft svenska, eller danska/norska egentligen... Osså mentor och engelska idag.
Vi skrev en ordlista och fick läsa lite texter och översätta dem :) Plus en hemsk nyhet (tror det är på norska men är inte säker) om en brand på ett diskotek utomlands. Många ungdommar som firade sin examen dog i branden eftersom det inte fanns någon nödutgång. Jag fick smått panik eftersom jag drömde om nåt liknande inatt o_o Jag ska ju åka utomlands med några vänner i sommar och i drömmen så hände något på hotellet. Jag kommer inte ihåg vad, men eftersom jag var den enda av oss som fyllt 18 så skulle jag ha ansvaret för alla... allt blev kaos och alla börja försvinna bort och wäää! Usch varför alltid sådana stressdrömmar?? Och det blir ju liksom inte bättre när man då kommer till skolan och läser en nyhet om tonåringar som åker utomlands och dör i brand... Peppar peppar det ska inte ske. Nu byteer vi äääämneeeee!!
Maten i skolan var okeeeeej!
Fiskburgareee!
Först diskuterade vi kärlek på engelskan och sedan gick vi igenom läxan. Hade glömt göra den :S heh ops... Men jag hann göra den innan vi började som tur var! Och så hade jag faktiskt nästan alla rätt!

Tack tal:
-Jag vill tacka Elin för hjälpen på bussen med lärdom av svåra ord som jag själv inte kunnat förstå. Tack för ditt goda ordförråd och stöttande lycka till.
-Jag vill tacka Vicky för din medkänsla och sympati genom att ha glömt göra läxan själv. Tack för din stöttande high five.
-Och så vill jag tacka några hjälpande händer/ viskande fåglar/ svarlangare... Ja som man brukar säga, kära barn har många namn, Matte och Sigrid.

Ooookeeeyy!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards