Alla inlägg under januari 2015

Av Andrea - 23 januari 2015 20:39

Jag hade en väldigt konstig men en rätt intressant dag idag. Först kändes det som att jag skulle på en mycket konstig blind dejt eftersom jag skulle möta upp 4 personer jag inte känner. Visste varken hur gamla de var eller hur de såg ut. Men det löste sig. Kl 11 träffades vi och alla var trevliga och rätt roliga. Vi fick arbetet gjort men på tisdag ska vi förbereda den muntliga redovisningen.

När jag kom hem var jag super trött. Har inte gillat denna vecka direkt så nu ska jag äntligen få andas ut. Mamma ska dra med mig på yoga imorgon för jag måste lära mig att hantera stress.
Och jag väljer nog att förlänga helgen med att ta ledigt på måndag eftersom min sista tand dras ut. Jag var inte så pigg efter det i onsdags, så tror det blir bäst så. Usch gluggen kommer verkligen synas sedan... Lagom till redovisningen. Tjohej tjoho!

Fredagsmyset ikväll blev semlor för det är mjukt och de gick att skära i små bitar. Mamma hade köpt dem påvägen hem men jag vill helst baka egna någon dag.

Av Andrea - 22 januari 2015 16:11

Det blev lite tyst här. Det är mycket som händer just nu och jag mår sådär. Hoppas ni mår bra.

Imorgon ska jag troligtvis ut och fältarbeta inne i stan med fyra personer från klassen. Vi ska observera väntat som första grupparbete. Jag är lite nervös eftersom jag inte känner någon alls, vi är ca 40 pers på lektionerna och tydligen 60 stycken registrerade. Så man har ju knappt hunnit hälsa på någon. Plus att jag drog ut tanden igår som gjorde mig handikappad när jag väl hamnade i den situationen.
Men det spelar ingen roll att första intrycket blev knäppt. Jag fick byta till en ny grupp med nya personer. Så jag får chansen att hälsa på dem, lite mer normalt, imorgon. Hehe. Jag hoppas att alla är snälla (de verkar snälla) och att uppgiften går bra! Känns lite spännande också.

Här är en bild på Vickys läskiga sushi haha x)

Av Andrea - 19 januari 2015 22:13

Första dagen på universitetet. Tror aldrig jag upplevt såhär många känslor på en och samma dag. Helt utmattad, har ont i axlar och nacke.
Alla nya intryck och trötthet, nervositet, hat, lättnad, upprymdhet, ledsen, ångest, ilska, glädje, nyfikenhet, hunger med mera. Mest ångest och ilska... Rolig jag vet. Nämen det enda jag hatade var att bussen var försenad, jag upptäckte att jag köpt fel busskort (för 880kr jippi) och sen att jag inte alls fattade (fattar fortfarande inte) vilka böcker jag ska ha eftersom min inloggning inte visar mig någon lista som alla andra verkar ha. Har loggat in och ut nu 10 gånger på datorn och vet inte vart jag ska läsa eller klicka. Skrivit ut massa papper också som jag inte ens vet om de är viktiga. Hatar att inte ha kontroll, speciellt när det känns som det är ont om tid. Hatar att alltid känna att jag är den enda som aldrig fattar något när alla andra fattar det rent naturligt. Ledsen.
Som tur har jag fått tag i tre böcker iallafall.

På hemvägen tvingade Vicky mig att fråga om man kunde byta busskorts "biljetten" eftersom jag ville gråta för alla bortkastade pengar och den ångestladdade dagen. Jag är tacksam, för jag vågade inte först men sen blev det så ändå. Och det gick bra! Fick tillbaka alla pengarna och en ny biljett. Alltså halleluja i kör. De var snälla i "kassan" också, ännu mer tacksam.

Annars gillar jag verkligen universitetsbyggnaden och att det finns så mycket att utforska. Det är så stort, så mycket folk och det känns spännande. Många hade fina kläder, ungefär en stil jag skulle vilja ha. Jag måste shoppa känner jag. Andra gick med resväskor och campingväskor, såg lite roligt ut. Men det kommer ju studenter från hela Sverige och andra länder så det är spännande. Blir mer spännande framöver!

Hoppas ni andra haft en lugnare måndag. Godnatt!

Efter en kaos dag är jag trött...

Av Andrea - 18 januari 2015 17:22

Idag gjorde jag pannkakor till frukost. Blev goda och jag lyckades att få dom fluffiga. Hade längtat hela natten efter att få äta tjockis pannkakor.

Här är mitt framtida rum kanske. Nä då, vi var bara på visning idag. Det är iallafall finare än mitt rum nu.. Vill fixa! Vi tittade även på en annan dyr och jätte stor lägenhet. De hade en handduksvärmare i badrummet bland annat... haha så coolt.

Sen var jag och letade efter en almanacka eftersom skolan börjar imorgon. Aah!
Såg även att The maze runner har översatts och jag blir lite sugen på att testa läsa den men samtidigt inte eftersom filmen har spoilat innehållet dåra.

Knallrosa så att jag ser den. Tentor och sånt kommer väl komma inom en snar framtid. Gulp.

Av Andrea - 17 januari 2015 14:42

Usch för förmiddagen idag. Lova mig, att ni aldrig går utan mat i ett dygn om ni faktiskt kan äta! Det är jätte viktigt! Ät för tusan.

Jag var så sugen på äggröra av någon skum orsak kl 23 inatt. Jag gillar inte ens ägg! men jag höll på att svälta. Det enda jag fick i mig igår var bokstavligen tre tuggor pizza innan tandläkarbesöket... Och ett glas vatten vid 8 på kvällen... Trodde att jag skulle klara mig för jag var inte så hungrig just då och tandvärken och blodet gjorde mig inte särskilt taggad på att tugga och svälja.
Men jag mådde skit dåligt under natten, vaknade med ett ryck på morgonen och visste inte vad klockan var eller vad jag var och försökte ropa på mamma. Men jag var så svag i rösten och hela jag skakade. Vågade inte ställa mig upp ifall jag skulle svimma. Jag lyckades sms:a mamma på nedervåningen om ett glas vatten efter en stund. Hon kom upp med det på en gång som tur var och sedan gjorde hon en smoothie och gav mig mjukt bröd. Jag vräkte i mig allting, det var nära att jag inte fick behålla det.
Jag tror att jag fick blodsockerfall eller liknade nu i efterhand. Men jag var så rädd och trodde att jag hade fått ångestattack. Uuh så himla obehagligt. Hatar att skaka så där, det är typ en av väldigt få anledningar som kan få mig att börja gråta.

En konstig bild jag upptäckte att jag hade i photoalbumet? Måste vart från inatt när jag gillade bilder på äggröra och sen vet jag inte riktigt vad som hände haha.

Av Andrea - 16 januari 2015 12:34

Heh... imorse ångrade jag att jag åt godiset, hade sår på tungan och insidan av kinden. Gick inte att äta frukost då eftersom jag inte kunde tugga på varken den ena sidan eller den andra. Farliga godisar ju, kändes som jag bränt mig. Fräte sönder liksom. Men det spelar hur som helst ingen roll längre för nu är tanden i underkäken på andra sidan borta så jag kommer inte kunna äta iallafall. De behöll min tand den här gången för att de ska forska eller något, så jag har väl gjort någon slags välgörenhets tjänst idag då. Haha känns bra.
Lämnade även en bok på biblioteket och det var med svåra omständigheter som jag lyckades ta mig dit ens. Jäklar vad halt det är, ren is och vatten på det utan grus eller salt ovanpå. Halv vurpade mig dit och tillbaka så jag hann precis med bussen.

Nu sitter jag och vilar, Chai var lite söt faktiskt för att vara han. Skulle sitta på mig och gosa.

Av Andrea - 15 januari 2015 22:38

Idag gjorde jag pizza till mig själv. Jag var liksom tvungen att njuta lite sista dagen innan tand nr 2 ryker och det blir soppa och mos igen. Unnade mig även med en påse med sådana där sura godis-bilar till bion. Brände i munnen men jag ångrar mig inte!
Vi såg Unbroken den här gången, regisserad av Angelina Jolie. Första bion i år och den var riktigt bra! Lyckat. Tycker den förtjänar mer än en 7:a på IMDB. Den var verklighetsbaserad och det var en otrolig berättelse. Jag rekommenderar den!

Av Andrea - 14 januari 2015 16:40

Hejsan, jag är inte lika arg idag men fortfarande rätt lätt irriterad. Eller så är alla bara jobbiga haha. Nä men jag kommer nog vara och förbli såhär minst en månad framöver tyvärr. Känner att jag överreagerar osv så förlåt om jag fräser och gnäller. Alla dom som går på diet eller liknande för hälsans skull... Så starka... och jag avundas dom inte! Hatar att inte kunna äta det jag vill, vare sig det är godis eller en morot eller popcorn som jag måste avstå ifrån imorgon när jag ska på bio. Morr.

Inte riktigt tropiskt hav men ändå.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards