Alla inlägg under juni 2014

Av Andrea - 10 juni 2014 14:43

Idag var jag tillbaka på skolan och hämtade CATS-filmen. Sen åt jag och Vicky sista mackan på Subway. Dom hade vitlöksåsen igen!
Nu har jag solat lite och kollat om filmen funkade. Blev besviken av den dåliga DVDbilden som är helt pixlig. Fast hade jag verkligen förväntat mig att skolan skulle fixat dem i hd..? Kanske inte. Men synd!

Av Andrea - 9 juni 2014 17:58

Var på arbetsförmedlingen och anmälde mig arbetslös på morgonen, lämnade tillbaka klänningen, åt typ tre tallrikar buffémat till lunch och bytte ut mormors armband till ett halsband. Det blev en kedja med en liten kula i guld och silver. Budskap: Turn on the passion, ignite the flame of love.Det fanns olika och jag velade mellan den och en som hette "Curly". Dom var så söta och jag har inte sett sånna förut.

Hemma igen har jag degat mig i soffan med att kolla på en massa filmer. Pappa ska tvinga mig ut på promenad. Blöh. Vi får se hur det blir med det.

Av Andrea - 8 juni 2014 09:44

Haha kommer ihåg min och Vickys "filosofi" om likheten mellan oss studenter och Hitta Nemo. Jag vet inte hur jag ska formulera den där meningen... Men ja.
Vi har varit instängda länge i ett akvarium och allt vi någonsin velat är att ta oss ut i det fria. Ut på öppet hav. Men nu när vi äntligen har lyckats, vad händer då? Det vet vi inte... Vi vågar inte riktigt spräcka det där sista skyddet, vår lilla bubbla. Kan vi ens göra det? Vad innebär egentligen frihet..?

BAHaha! Djupt.

Vi hade gäster igår, och jag hade vernissage igen... Pinsamt när allt är på mig gjort av mig med mig. Haha. Jag fick en present också. En bok med upplevelser över hela Sverige. Riktigt intressant! Får ta och göra min roadtrip och boka in alla sakerna x)
Och aargh asså jag är skit ledsen! Jag råkade radera videon från när vi åkte flak! Fattar inte vad jag höll på med, en black out och ett helt dumihuvudet-moment.

Av Andrea - 7 juni 2014 10:11

Hellå!
Studentkvällen sög. Sommar sög p*ng som två killar uttryckte det. Först köade vi en halvtimme. Sen var musiken as dålig. Dom två killarna, vad dom nu hette, hängde med oss hela kvällen och tyckte vi skulle dra till Marquise efter en timme. Vi gjorde det men då kom vi inte in för man måste stå på listan. Det var proppfullt! Vi gick vidare till 2-3 andra ställen då men det var samma sak där. Killarna undrade om vi ville gå på hemmafest i Farsta istället och vi bara Naaah... Kl blev 2 och det kändes inte kul längre så vi åkte hem. Blöh det verkade iaf som killarna kom in på ett ställe tillslut men jag ville bara hem och sova i hundra år. Tur att studentdagen blev lyckad säger jag bara!

Igår och idag har jag träningsverk i hela kroppen. Kan knappt röra mig. Haha har aldrig sprungit, gått, hoppat, dansat och viftat med armarna så mycket som i förrgår.
Igår kände jag mig rätt deppig hela dagen, blev lite gladare av att titta på Frost och allt extramaterial. Åt en hel påse chips, får alltid "potatis" cravings efter alkohol.
Idag... Hm, vaknade precis så får se vad som händer. Ska ta en dusch nog för vid 5 kommer det gäster igen, så ska vi fira lite till!

Åh sommar jag älskar dig. Kan du inte stanna här föralltid? Hatar vintern. Frukost!

Fina buketten från Kajsa och en saga som Matilda gjort till mig. En jätte söt liten bok om en föräldralös flicka som får fira julen för första gången. Så gullig, den har ett budskap!

Haha ser ut som ett litet troll. Men blev så himla glad för jag trodde verkligen inte att dom skulle fixa nåt sånt här!

Presenterna! (Jisses så fyller jag år om en månad...)
En termos, iPhone 6 som kommer i höst, Divergent (hade inga tankar på att läsa den, men nu ska jag ge den en chans. Heh ska försöka med Harry Potter oxå...), smycken, godis och pengaaaar! Dom måste jag spara till en resa så att jag kan vara borta i minst en vecka när det blir kallt igen!

Av Andrea - 5 juni 2014 19:34

För vi har tagit studeentEEEN...?! FY FAN VAD VI E BRAA!!!!

Åh har haft en av de bästa dagarna i mitt liv! Sitter här med öl i håret och med gosedjur, blommor och ballonger runt halsen och känner mig euforisk. Dagen med stort S var över min förväntan så himla underbart! Sååå nöjd eftersom jag var så otaggad imorse. Och solen kom! Var glad verkligen LYCKLIG i det ögonblicket vi sprang ut! Rusade ut ur skolan och skrek och kramade alla och sen dansade vi på flaket som också var mycket roligare än förväntat! TACKSAM över att vi fick åka med!
Efter var det firande hemma och jag har blivit så känslig på sistone. Började gråta när farfar höll tal haha och jag gråter aldrig! Kajsa kom över och sa grattis och jag fick söta blommor av henne! Sen åt vi mat och jag fick fina presenter och maten var jätte god och allt var perfekt.
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag UT och parta HEELA NATTEN!!

Studenten i matväg haha...

Av Andrea - 4 juni 2014 20:25

Haha jag är glad att jag missade "gourmet" lunchen nu. Den andra bilden på äpplena är den enda bilden jag har från idag. Man var tvungen att ha mobilen helt avstängd för det kunde störa och skada dom som höll på med ledningar och nåt läskigt. Bara för det känns det som alla försökt nå mig.
Dagen har varit lång men jag tyckte det var kul ändå, visst det var mycket väntande och omtagningar men fortfarande spännande. Kändes så roligt när de pratade engelska "cut!" "action!", och det var stora kameror och folk som jobbade i bakgrunden med effekterna. Har "REHEARSAL!!" i huvudet nu. Vi spelade in en enda scen på typ 10 timmar. Hoppas nåt blev bra xD Jag vill se om jag syns haha, kommer skratta åt mig själv. Tror inte jag kan berätta vad som hände annars eftersom vi fått tystnadsplikt.

Till mellis och lunch fick vi mackor, äpplen, läsk, en korv med bröd men jag tog en vegetarisk pizzaslize oxå. Heh förlåt om det inte räckte till vegetarianerna... Men den var mycket godare än korven. Ska leka vegetarian på de andra inspelningarna. Japp jag skrev upp mig på fler dagar^^ känns som det kommer ta upp hela juni men då har jag iaf ett "sommarjobb". Kommer bli lite extra spännande att få se resultatet sen. Kände mig pyttelite starstruck när jag såg de med huvudrollerna på scen men även mitt bland oss. Listade ut vilka de flesta var. Det kommer förmodligen kännas roligare sen under bion för det är då de "räknas" som kändisar i mina ögon xP Ena författaren var där ett tag också! x)

Av Andrea - 3 juni 2014 21:40

Idag fortsatte vi med collaget, nästan klart! Det ska skrivas lite mer grejs bara tror jag.
Annars var denna dag rätt skön. Inga lektioner alls, det var bara att städa ut allt. Lämnade in alla böckerna till lärarna, kastade alla uppgifter, collegeblock och tog hem alla tavlor och statyer *hrm*. Bad mamma hämta mig för jag vägrade åka hem med en stor oljemålning på mig själv och mitt eget huvud i lera... Och! Jag fick veta idag att den där hemska oljemålningen, på mig själv, suttit i stora skolan på någon vägg där FOLK kan ha sett den?! Asså herre jösses. Om jag vetat det hade jag rusat tid och rivit ner den med en gång.
Till lunch åt jag subway och de fanns ingen vitlökssås *sadface*. Provade barbequen istället. Den smakade rökt ketchup...
Bakade två sorters kakor när jag kom hem. Brända kolakakorna heh och det verkade som de andra inte blev helt genomgräddade... Skitsamma jag kommer äta upp dom! X)

Wäääh! Idag kommer jag somna med en nervös mage. Har packat skolväskan för imorrn men det blir ingen vanlig skoldag! Det blir en skoldag i september på Engelsforsgymnasium och vi kommer att ha häxor i klassen. Höhö. Nämen det ska bli spännande!
Fick veta idag att några scener kommer spelas in på fredag på vår skola! What, haha kommer bli kul att se den där filmen alltså xD Men jag ska till Christinaskolan på Lidingö kl 7 så nu ska jag sova. Godnatt!

Av Andrea - 2 juni 2014 16:07

Åt granola till frukost, gjorde klart "dockhuset", har sänkt mig till B i bild men jag tycker att jag förtjänar det, min klass började på ett minnescollage till lärarna.
Dagen var kul till en början. Det var 5kamp mellan alla 3:orna... Om vilken plats man ska ha på utspringet. Jag är besviken för jag tyckte att vi var duktiga och vi VAR duktiga på riktigt. Vi hade liksom dragkamp typ 8 tjejer mot 8 andra med typ 4 killar... och vi klarade oss ett långt tag innan dom drog över repet på sin sida. Stolt faktiskt, med tanke på hur vi brukade vara på idrotten i 2:an! Sen var reglerna stenhårda och ingenting spelade roll om man inte kom 1,2 eller 3, för då lottades man ut.
Vi kommer att springa som 3:dje klassen sist ut. Besviken!
Blir arg för att jag vet att jag kommer vara sur på torsdag men egentligen orkar jag inte bry mig alls just nu. Det värsta är att det ska regna. Musikarna kom tvåa så jag är glad för deras skull, även fast dom typ hatar oss haha. Nämen aa..

Min film har kommit iaf hohoho!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards