Alla inlägg under maj 2013

Av Andrea - 10 maj 2013 17:45

Åh blir lite "haaaa" ?(*´??*)? jag har varit där! Haha.
Men dom är ju så söta!! xO

Usch vad uttråkad jag är men jag har vägrat följa med ut och plocka nässlor (haha Vicky! Mamma ska göra nässelsoppa som man skaaa kunna äätaa) eller ut och springa igen. Har träningsvärk xP Vill äta popcorn och paj med glass istället. Skita i beach body 2013 xD haha hej då igen!

Av Andrea - 10 maj 2013 11:54

Gårdagens middag var riktigt bra! Åt gott, grekiskt tema! Sen blev det paj och chokladkladdiga muffins. Vi fick även smaka på grillade citroner. Haha smakade som varmt diskmedel med lite läskig konsistens xD men kul!
Så körde vi "Med andra ord", barn mot vuxna. Och jag undrar hur berusade dom egentligen var... Hahaha. Hysteriskt men väldigt kul^^

Idag har jag inget inplanterat, ligger i solen och latar mig. Har lust att spela sims men vill inte leka nörd och sitta inne framför datan. Imorgon däremot ska jag hem till moster Lena och Niclas och fira doms (haha deras) födelsedag :)
Kram!

Så här såg mitt hår ut igår och JAG tyckte att det var ovanligt "platt". Aa då förstår ni hur lockigt mitt hår kan vara när det är ny duschat i vanligt fall. XP

Av Andrea - 9 maj 2013 15:32

Det spelar ingen roll!! Det är loov eller helgdagar då heh xD
Har legat i solen, gått ut i spåret och halv joggat, blivit en genom svettig tomat, ätit ägg och sedan duschat. Nu sitter jag ute och äter hallonpaj med vaniljglass, mm!
Sen ikväll ska jag och tha family på middag. Blir nog en massa god mat igen!

Hej då!
(Så här såg väl jag ut)

Av Andrea - 8 maj 2013 20:00

Gjorde min dag! X)

Tja annars då? Vi lyssnade på 3:ornas redovisningar av sina projektarbeten idag. De har gjort jätte fina böcker! Får prestations ångest haha. Men det var det enda på hela dagen så vi slutade typ 11 ^^ och nu är det loov! Yay!
Åkte ner till jakan för att ta en snabbisrunda efter en bikini top. Hitta inte den jag ville ha... Blä.

Och just nu sitter Elin på friends arena och ska se på One Direction x) (där av ena smset) haha kommer vara hysteriskt känner jag!
Själv är man hemma och tröst äter choklad muffins. Inte på grund av ID för min del, utan för att jag blir tvingad att börja springa imorgon. Haha bra där, jag gör det så lätt för mig jag vet...
Tja då<3

Av Andrea - 5 maj 2013 19:54

Usch vad äcklig hamburgare!
Wäääh har no prov imorgon och jag ska börja cykla igen! Blandade känslor..
Men hej x) tja har inget roligare att skriva så hejdå!

Av Andrea - 4 maj 2013 18:27

Lite depp i stan xP Gud vad hysteriskt det var där inne idag! Kungens vakter på hästar med trumpeter och sen en massa ambulanser... Vi beställde juice på nåt ställe där det var as hög musik så alla skrek på varandra och man hörde ingenting. Sen vandrade en protestgrupp utanför i självlysande västar. Och vit och röd målade hockyfans såg vi också. Pappa hjälpte en stackars tant upp när hon snubblade på övergångsstället och fick ont i knät. "Åh nä! Och jag som ska se på Bruce Springsteen ikväll" sa hon. Haha nawi! Tur att hennes man var där och hjälpte henne vidare.
Jag letade bikini och blir mer och mer depp för att de jag vill ha inte finns. Men får leta vidare!
Nu ska jag se A Little Bit of Heaven så hedå!

Av Andrea - 3 maj 2013 21:51

Hallojsan!
Det känns inte som en fredag idag, mer som en onsdag -därför känns det ännu bättre!

Idag var vi "lediga". Vi hade vår vernissage och behövde vara med på den. Lite kul, bättre än lektioner men Gud så varmt! Bästa var saltapinnarna och äppelläsken x) ni känner mig.
Sen kom mormor och tittade in :) fick visa mina verk innan vi var tvungna att gå till matten.
Ja alla andra lektioner inställda FÖRUTOM matten. Såklart!
Vi eller jag, hade först lektion och jag försökte förstå någonting inför omprovet senare.
Men innan provet blev det en liten tripp till ungdomsmotagningen haha xP Två halvnervösa killar passade på att haka på när vi gick in, ena höll upp dörren för mig och jag höll på att dö av skratt av den allmänt konstiga och stela situationen.
Sen var det matteprov, mindre roligt. Känns som jag klarade det bättre denna gång. Men! Vill inte bli besviken så jag förväntar mig inget bra resultat. :P Men hoppas!

Hemma igen! Min mamma kom hem igen från sin tvådagars jobbsak på något japanskt spa. Blev fika med glass och KLADDKAKA för nu är hennes "diet" över lol.
Men nu blire sova för jag är helt slut. I helgen blir det plugga NO och får se om jag kan gå på middag imorgon hos en kompis! Måste bli frisk x(
Herråå pårree ;)

Av Andrea - 1 maj 2013 19:28

Grilla en onsdag med gäster liksom! Mys med lediga dagar ;)
Har ätit så man blivit så där härligt uppsvullen och mätt. Stoppat i mig grillat kött, marshmallows och chokladtårta. Och även någon kola-grädde-banan sak som var jätte god! Åh känndes som sommaren redan var här.

Jag gick upp för att ladda mobilen och tänkte på att jag har:
-Engelska skriftliga nationella imorgon, halv nio på morgonen.
-Matte omprov på fredag. Inte pluggat.
-No prov på måndag. Inte pluggat, vet inte vilka kapitel ens.
-Plus några rester jag låtit ligga i flera olika ämnen.

Jag somnade på golvet. Aa så jag jobbar nu för tiden. Jag måste ha någon allvarlig oförmåga att ta mig i kragen just nu. Får ingenting gjort! Är det depression? Är så jäkla skoltrött! men jag har aldrig varit den som lixom pluggat ordentligt.
Med tanke på att jag faktiskt fick F och ändå inte bryr mig, är det ADD det kallas?

Google- Ofta mycket lättdistraherad av yttre stimuli -Ofta svårt att följa instruktioner -Svårt att styra uppmärksamheten -Verkar ofta inte lyssna på vad som sägs, verkar drömmande -Tappa inte sällan bort saker som är nödvändiga för senare uppgifter eller aktiviteter -Svårt att organisera målinriktade aktiviteter -Växlar ofta från en oavslutad aktivitet till en annan.

O_o enligt Google så Ja men en sak vet jag... Jag är hypokondriker haha. Okej ska plugga någonting. Snart.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards