Alla inlägg under maj 2013

Av Andrea - 19 maj 2013 12:29

Hej! Idag blir det plugg. Weho.
Igår vann Danmark Eurovision tävlingen och det var väl okej då :) Sverige gjorde faktiskt programmet väldigt bra! Synd att jag inte hade någon favorit i år, tyckte de flesta bidragen var tråkiga. Men men!
Plötsligt blev det en såndär depp dag, jag vet inte varför så blä. Kanske är det bara matten som spökar i bakhuvudet xP

Testade att bara skriva "bort med" på Google... Sorgligt haha att vi lever såhär. Gillar Audreys citat<3

Av Andrea - 18 maj 2013 13:45

Hej på dig lördag som alltid gör mig så seg! Ligger i soffan och äter godis och känner för en tupplur...
Ikväll är det Eurovision final och jag hoppas vi ska se den hemma hos Elin!
Haha gillar Rumäniens bidrag, huu vad jag skrattade! Men hoppas vi kommer långt :)

Nawie trött plutt efter lång dag<3

Av Andrea - 17 maj 2013 22:01

Weuu!
Minns bara då vi kollade på Beauty and the Geek under historia lektionen. Jätte tjejigt men så kul^^
Handling: Tjejerna var "ytliga" och snygga med yrken som model, cheerleader osv och fick varsin geek kille som skulle få en makeover x) Hahaha musikBosse (historia läraren) kom mitt i och skrattade åt oss 5 som satt ihoptryckta i soffan framför Linneas iPad och kollade på makeovers... Lol, att han inte blev arg för att vi inte pluggade.
Nu vill man ha en egen liten geek att göra om! Och få en egen makeover skulle vara ännu roligare!
Haha, efter skolan kom Julia och familj 2 hit och grillade med oss. Vi spelade brännboll och lockade med oss Chai hem igen. Han var på väg in till någon annan...Men vi ropade tills han kom tillbaka. Men det är ändå gulligt att han följde med oss hela vägen, stannar med oss på planen nästan hela matchen och kommer när man ropar! Fast i egen takt. Han är som en dåligt uppfostrad hund x) pluttisen!

Nu är jag så trött att jag vill stupa ner i sängen! Men det är fredagskväll så det känns inte så kul :S

Av Andrea - 16 maj 2013 20:21

Men HAh xD
Ja hej jag har haft en bra dag och har just ätit 2 och en halv nybakade banana-chokolate cupcakes! Mm helt varma och fluffiga<3 mor hon kan hon, och man måste passa på när HON väl är sötsugen! Inte ofta.
Nu är det Eurovision igen och åh vad fin Gina är! Hennes hår är sådär platt men vågit som jag vill att mitt ska va^^
Nä men jag har lust att se nån bra film, istället, någon thriller. Haha har drömt två zombie drömmar två nätter i rad... Minns ena där typ jag och några åkte skateboard på en tågräls när plötsligt ett tåg kommer, men det finns inga andra människor kvar så det blir värsta mysteriumet om hur tåget kunde åka. Haha weird, kan göra en egen film^^
Nä okej hej då xD Bara en sak till... (Dagens funderare) Hur böjer man BASTU??? En bastu flera bastusar/bastuar/bastuss...

Av Andrea - 15 maj 2013 19:50

Hej idag gick vi i skogen och plockade växter och letade djur. Upptäckte att jag är "moss racist", alla mossor och lavar ser likadana ut allihop och jag bryr mig inte om dom!
Haha vi lovade lärarna innan att inte plocka förstora bitar... Men det blev ungefär så att man plockade med sig halva skogen och skrek "vad äre här för mossa?" och alla börjar bläddra i sina små böcker med hundra olika mossor xD dör.
Sen fick vi fågelskåda! Blä fiskmåsar :( Men har alltid velat titta genom en ordentlig kikare, så en dröm slog in haha. Sen fick vi håva smådjur i vattnet, hittade mest mygglarver... Huu. Sen hälsa vi på hästarna!
Haha en massa nya hysteriska minnen jag fått nu, skrattade mycket... Som vanligt x) och ja, min humor är udda xD Det kändes som vi var på något scout sommarkollo O_o
Trött i benen kom jag hem och min familj ville till jakan och kolla på konst utställningen. Mamma plockade på sig en massa blad eftersom jag är med på dem xP
Och så hittade en bikinitopp tillslut, lite mycket krims på kanske men äsch den får duga nu :P gillar den än så länge.

Byeee ^^

Av Andrea - 14 maj 2013 21:57

Kollar på Eurovision saken just nu och jag dör. Hysteriskt!

Annars har jag bara skrivit engelska nationella idag. Gick sämst! Fattade noll men kan glädjas åt att det äntligen är över. Bara matte kvar... Shit I'm so fuuu... Japp!
Skrev klart min dikt "till min dotter" och skickade in den. Kändes lite fånigt men hoppas på ett B iallafall, fick D sista gången och vill inte sänka mig nu! Håll tummarna för mig haha.

Imorgon ska vi ut till Säby och plocka växter... Scout feeling all over again! Kommer trampa i lera som vanligt men hellre det än kobajs. Hah aja bra med frisk luft!
Nu ska jag smyg äta något, hej då x)

Av Andrea - 13 maj 2013 20:13

Hallojsan! Måndag igen och det är bara att köra. Hade två inställda lektioner idag så vi slutade typ halv 2 istället för halv 5. Skööönt! Cyklade upp för hela Ica-backen på hemvägen, visserligen väldigt långsamt och trögt men jag klev inte av och gick! Nya möjligheter.
Och dagens filosofi:
"Varför ser cykelsadeln ut som den gör? Varför är den skapad på det där smala 'triangelformade' sättet? Är det för att man inte skulle kunna cirkulera med benen i det så kallade trampsystemet ifall den istället hade sett ut som på en stol?"

Ja... Och så åt jag resten av min hallonpaj när jag kom hem. Nu ska jag skriva ett brev till min K. dotter. Japp jag har plötsligt en dotter, helt magiskt!

Hahaha och skaffa Test!

Av Andrea - 12 maj 2013 14:08

Hallu guys x)
Började dagen med en hemmagjord frukost müsli eller nåt, som mamma gjort. Rätt gott faktiskt. Bättre än kikärts-potatis kakan vi fick till påsk... Hrm ja så flingorna åt jag upp! Nu försöker hon få oss att smaka nån egengjord glass på banan osv och det är väl bara att prova.
Annars har jag solat lite och precis sett "Super 8" från skaparna av LOST på iPaden utomhus. Den var bra^^ började med zombies och slutade med aliens xP

Nu funderar jag på min foto läxa. Vi ska fota ett tomt rum, en känsla och en färg. Förslag? Tror det är till imorgon...
Japp that's how I roll.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards