Alla inlägg den 27 september 2016

Av Andrea - 27 september 2016 23:06

Av någon anledning drack jag kaffe på kvällen och det ångrar jag nu för jag kan inte somna... ligger och tänker på dåtid, nutid, framtid och det-kommer-aldrig-hända-tid och får lust att springa några varv runt huset för det spritter i benen... om ca 7 timmar ringer väckarklockan och jag blir stressad för det. Jag vill sova men jag vill samtidigt köra hysterisk gympa.
Okej, om jag ska göra en analys på det så tror jag att det betyder att jag längtar efter någon slags brytning från skolan haha. Jag vill göra något kul. Skratta hejdlöst åt någonting och flumma fritt utan att känna mig hämmad. Min själ behöver det.
Alltså ja, det måste hända något kul i skolan (eller utanför) så man kommer hem med den där känslan: gud vad kul jag hade idag! eller det här sjuka hände idag som jag måste berätta för alla!. Förstår ni vad jag menar? Haha... önsketänkande när man har näsan i en mattebok 24/7.
Eller Ooh förresten! Imorgon har vi allmän aktivitet med alla klasserna på skolan. Det måste liva upp stämningen lite!
Godnatt och hej så länge!

Jag känner mig lätt hyper idag.

Av Andrea - 27 september 2016 06:44

Hoppas ni har det bra och sover gott!
Jag är trött jämt men hjärnan har börjat ställa om sig vid min nya vardag för nu rusar plötsligt dagarna förbi. Får stresshjärta över den kommande examinationsveckan. I huvudet existerar endast skolan just nu. Drömmer till och med om mattetal osv haha. Idag ska jag lämna in en matteuppgift och sedan tror jag att vi ska börja med dunt dunt duuun Derivata som jag har hört mycket... olika om. *Svälj* jag som redan har svårt att hänga med i den här takten. Hoppas jag blir en av dem som älskar det... HA!

Till något helt annat. Tittar ni på idol? Brukar liksom glömma bort att göra det själv men jag tycker att det är ovanligt bra i år! Gillar nya juryn också. Quincy! Alla älskar Quincy haha. Började baka hallongrottor efter första avsnittet...

Nu måste jag fixa iordning mig, hej så länge!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards