Alla inlägg den 16 juni 2016

Av Andrea - 16 juni 2016 17:06

Hej!
Idag har jag plattpermanentat mitt hår! Är jätte nöjd än så länge... Men hade panik ute i regnet. Hittade inte där jag var plus att jag var vrålhungrig och övertrött. Ilskan och regnet förblindade mig där jag fick springa iklädd plastpåsen från Summerburst och paraply. Plötsligt var jag vilse på NK och i den där underjordiska gången som leder till sergelstorg. Kunde inte hitta alls fast jag varit där så många gånger. Alltså paniken... Att hitta T-centralen var värsta mission impossible. Var så arg på allt och alla, stannade för att trycka i mig en sushirulle innan jag åkte vidare till mammas jobb. På Pressbyrån ville jag köpa en plopp för mina sista småmynt. Den visade sig kosta 16kr när jag hade 12kr och jag trodde att det stod 1 för 10... Blev ingen plopp. Tror han gjorde fel faktiskt men strunt samma. Jag var som sagt bara arg på allt och alla. Sedan mötte jag upp mamma och fick åka bil hem. Yey. Värsta trafiken som vanligt men plötsligt försvann den men när vi nästan var hemma, i den sista mini rondellen, blev det stopp igen. Två karlar skulle bråka om vem som hade företräde så den ena blockerade hela vägen för alla andra som genast började tuta som de ville uttrycka "VI BRYR OSS INTE!"

Herre jösses. 


Jag är nöjd med håret iallafall och tycker att det känns skönt att ha kapat av en bit och blivit av med frisset. Nedanför är det inte ens så frissigt som det kan bli... Kommer kännas så skönt i sommar att slippa det!


Tadaa!

Haha och på med myskläder så fort man är hemma... Nu har jag tryckt i mig två mackor och väntar hungrigt på maten. Känner att monstret inom mig börjar försvinna iallafall. Men nu ska jag ta det lugnt i 48 timmar hihi.

Hej så länge!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards