Alla inlägg den 19 februari 2016

Av Andrea - 19 februari 2016 16:14

Hej på er!
Den här dagen var bättre än dagen igår. Är fortfarande lite konstigt nedstämd men jag struntade i det och var glad ändå. Jag börjar misstänka att det handlar om pms? Aja är överkänslig oavsett så vem vet.

Iallafall, jag gick till skolan igen med musik i öronen medan snön singlade ner från himlen. Himla mysigt och fort går det!
Jag tänker gå så ofta jag kan från och med nu. Gratis och bra vardagsmotion.
Kändes som det hände en hel del på vägen dit, men egentligen var det bara att jag stötte på en gammal bekant och fick småpratade lite. Sedan träffade jag även mormor som var ute och gick med Dacy och stannade till och pratade igen. Känner mig social idag.

I skolan hade vi "bildlektion" igen. Först lekte vi med frukt och efter lunchen fick jag i uppgift att rita en "barnteckning", därefter skulle vi i min grupp göra teckningen i snön så att vi kunde se den från fönstret.
Ja, vilka svåra saker vi måste göra på fredagar! Hah!

Tror alla andra undrade vad fasen vi höll på med.

På bussresan hem klev en barnklass på igen. (Det hände igår också). Det ska alltid vara när bussen är som minst. Det blir kaos då. Ingen kommer ut när de ska av och alla sitter argt ihoptryckta medan barnen skriker.
Idag sjöng de istället. De var runt fem år och tjoade "Vi ska bada nakna på sergelstorg" oavbrutet, och att de skulle "f*cka loss".
Hahah, orkar inte, alla vuxna gav dem fasansfulla blickar.
Nu har jag den i huvudet...

Nu ska jag ta det lugnt, hjälpa till med middagen och ha fredagsmys med familjen.
Hej!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards