Alla inlägg under maj 2015

Av Andrea - 18 maj 2015 11:42

Jag har inget att prata om idag så det blir en bild från Snapchat. På en chipspåse från Finland.

Vet inte varför jag tycker att "SIPS" låter så roligt. Ser typ framför mig någon som inte kan uttala "chips" ordentligt i huvudet. 


Eller så påminner det om läspande Sussie som Vicky visade för några år sedan. Det kommer från ett klipp på Youtube med Soran som stand up komiker. Jag var tvungen att filma paddan för att bara få med det roliga hehe. Så att någon annan kanske förstår vad jag menar.

Se hela klippet på Youtube "Soran Ismails underbara resa genom Sverige -Del 3 av 3"
 





Av Andrea - 17 maj 2015 11:52

Godmorgon!
Eller ja, det är ju dag nu och jag har egentligen varit vaken sedan halv 6. Men ja, hej igen! Hade en låg febernatt denna gång med några hostattacker. Försökte vara tyst först men kom ihåg att jag var ensam. Jag kunde hosta för liv och död.
Sedan blev jag glatt överraskad på morgonen. Jag trodde att min familj skulle komma hem ikväll men så hörde jag nyckeln vridas om vid kl 7. Åh och juste haha! Jag fick höra att både Vicky och Linnea var i Finland igår också. Asså what the hackspett, varför är alla i Finland helt plötsligt? (Alla som i familj, släkt, vänner...) Rätt hysteriskt faktiskt.

Nu ber jag till friskhets guden. Hatar att ha täppt näsa och tungt huvud. Ska tvinga någon att göra amerikanska pannkakor åt mig. Min tur att bli lite omskött.

Tyckte att den här var väldigt kul.

Meh

Av Andrea - 16 maj 2015 17:40

Helloj.

Jag ska egentligen vara i Finland med tjocka släkten nu men jag fick hög feber igårkväll. Hade redan ont i halsen i torsdags men trodde att det var en vanlig förkylning. Så jag tycker synd om mig själv. Ska vara ensam och svettas i ett mörkt rum hela helgen. Den enda som är glad att jag är kvar här är Chai. Aw. Drömde en konstig feberdröm också, om att jag skulle lära mig att laga vietnamesiska vårrullar tillsammans med en kvinna som skrek på thailändska eller något. Jag gjorde fel hela tiden och hon slog på mina fingrar. Antar att febern fick mig att svettas och därav drömde jag att jag befann mig i Asiens fuktiga hetta. Och i ett kök. Drömmar är konstiga. Aja.

Nu känns det som att febern har gått ner iallafall. Men huvudet är fortfarande "tungt" och jag har astma. Har underhållit mig själv med ett random filmval på Netflix. Teen Witch heter den. Jag har inte sett klart den ännu men GOSH vad hysterisk. Det var jag verkligen inte beredd på. Skrattar till och med högt så jag tror att jag valde rätt. Eller så har jag bara så himla tråkigt här hemma. Haha.

Vi hörs!

Av Andrea - 14 maj 2015 14:50

Rolig blomma! Typ en stång med röda klockor på.

Av Andrea - 14 maj 2015 08:57

Godmorgon!
Jag har varit så nära att boka dom där jäkla biljetter till musikalen. Som är redan imorgon! Har hittat bra platser och allt. Mamma var till och med inne på det. Hon tyckte att vi tre, utan pappa, kunde åka över redan idag, stanna en natt, gå på musikalen på fredagkväll tillsammans och åka hem därefter. Sedan fegade hon ur. För att pappa inte skulle vara med. Och för att vi har lovat att gå på en promenad med mormor idag. Aw.
Då kollade pappa upp flyg och sa att han kunde skjutsa mig till Arlanda så att jag kunde få åka dit över dagen ensam. Haha engagerad. Men jag vågar inte åka då. Får katastrof tankar. Det skulle ändå bli för stressigt också. För vi ska åka till Finland i helgen. Om vi inte skulle åka iväg just denna helg, då skulle jag nog ha kunnat boka flyg utan att tveka. Och om jag var modigare skulle jag redan ha biljetter haha. Musikalen fortsätter visserligen i flera veckor framöver men det verkar som biljetterna är dyrare ju längre fram man bokar. Jaja.
Hej så länge!

Av Andrea - 13 maj 2015 04:01

Har inte sovit en enda blund känns det som. Mamma har sagt att jag ska leta efter utbildning eller jobb under dagarna. Men vet ni vad jag letar efter? Biljetter till Wicked! *skrattar galet*
Tänker banne mig ta en spontan tripp snart, alltså SOON, bara för att se den. Någon ska jag försöka släpa med mig. Mamma kanske.
Mohaha! Och jag vill inte höra något negativt om den överhuvud taget! Om den nu skulle visa sig vara dålig sedan av någon anledning. Min enda regel. Mamma skriker redan "neeeej" här hemma när jag spelar upp låtarna högt. Det är roligt att vara hemma med mig när jag blivit nykär i en låt. Förvänta er höra samma låt minst 24 timmar per dag i några veckor eller så.

Så stora frågan är London eller Broadway?

Av Andrea - 12 maj 2015 21:33

Hittade min gamla STS väska! Aw det är nästan 4 år sedan snart.

Dog lite. Det var så oväntat.

Sedan har jag lyssnat på nästan alla låtar från Wicked musikalen och jag älskar dem. Känner till och med igen några av dem. Jag vill bara se den mer och mer! Listan finns på Spotify. Jag har musikal abstinens... Let me have my moment.

Hands touch, eyes meet
Sudden silence, sudden heat
Hearts leap in a giddy whirl
He could be that boy
But I'm not that girl

Don't dream too far
Don't lose sight of who you are
Don't remember that rush of joy
He could be that boy
I'm not that girl

Av Andrea - 11 maj 2015 17:35

Jag glömde att skriva att jag har lyssnat på den här, typ nonstop hela helgen. Vill se den musikalen! Även om jag inte direkt fattat något intresse för filmen. (Trollkarlen från Oz.) Får lust att åka spontant till någon av de stora teatrarna i antagligen England eller USA för att gå på musikaler. Vill se något som fått topp recensioner och ger en gåshud för att musiken och uppträdandet är så storslaget. Jag bara älskar sådan här musik. Haha. Vill bli berörd av något! Målet och drömmen just nu.

 

"As someone told me lately,

Everyone deserves the chance to fly!"

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards