Alla inlägg under juli 2013

Av Andrea - 15 juli 2013 11:02

Igår var det min födelsedag. Plötsligt är man vuxen, stort! Kommer gråta på 20 årsdagen xD Nämen Gårkvällen var mysig! Vaknade, eller aa man sover inte egentligen ju, av "jaa måå hon leevaa JAA MÅ HON LEEVAA" och fick presenter och en skål med bigarråer^^ nam!
Fick en massa söta sms av alla kompisar oxå^^
Kl 4 kom släkten med presenter och vi åt grillade spätt och hallonmousse tårta :)

(Mamma och pappas presenter)
Och så fick jag Greklandsresan betalad! Behöver bara "betala" fickpengarna nu :)

Tååtan jag gjorde...
Nedanför är hur jag ville att den skulle se ut... Aja folket verkade gilla den ändå. Det är huvudsaken x)

Jahopp då är man 18! Mojito drink med lite rom i.
"Nu är du som Jack Sparrow" sa Matilda x)
"Varför det?" Frågade jag.
"Han dricker rom!"

Och jag hattade Sveriget (och min brist på shopping) för att det tvingade mig att ha stickad vintertröja på min födelsedag mitt i Juli. Svin kallt xP

Senare i sommar så ska faster, farmor&farfar komma och fira oxå! Spridda firanden som alltid xP pappa var hemma för en gång skull x) det är kul att fylla år MITT i sommaren...
Haha jag är nöjd ändå^^ kram på er!

Av Andrea - 13 juli 2013 16:44


Var och badade i lagunen, men det var inte så fint som vi mindes det och vi hade sämsta läget så vi stack iväg till en annan badplats :P Nu är vi på väg hem :)

[Bild]

Haha två söta killar som sprang uppför backen så snabbt de kunde hand i hand x) tror dom var tillsammans^^

[Bild]

Sen såg jag ett väldigt snyggt hus med jacuzzi och allt... Mycket mYcket finare i verkligheten! Waah

Av Andrea - 11 juli 2013 17:09

Haj!
Vi promenerade ute vid Görveln med mormor, Dacy och Charlie.

Haha Nanni! Han är så söt x)<3

Smultron på strå! Får lite barndoms nostalgi nu x)

Kom hem och suckade åt knas Chai. Varför gör han sådär?? Kolla på väggarna! han bara förstör. Allting.

Dagens "så sant" bild xP
Haj då x)

Av Andrea - 9 juli 2013 23:15

Hej har solat lite försökt träna (hahaha jag träna?? Na det går inte längre) och lyssnat sönder min spotify. Hemskaste-bästa-låten-som-gör-ont-i-öronen men-fastnar just nu är Crown the Crown. Och om ni lyssnar förstår ni säkert xD

Lite game of thrones humor x)

Avslutar dagen med en film, Mr&Mrs Smith blev det x)
Och det går hett till för min del med! Det sker mord och allting...

Fjärilar är något av de äckligaste krypen jag vet!!
Wäääh!
Haha kram x)

Av Andrea - 8 juli 2013 22:00

Tjäna!
Jag var i stan todaay. Fick med en enkel t-shirt hem bara x) men det gör inget! Väntar med att "shoppa loss" eftersom jag fyller år om 6 dagar, myggors! Törnar Äjtiiin som sagt x) HJÄLP eller YÄÄHÄÄ?!

Gjorde mig en macka till lunch :) och så åt vi upp de sista jordgubbarna som var lite mosiga :P testade doppa i choklad men ärligt talat så tycker jag att det är godare utan. Choklad för sig och jordgubbisar för sig x) Haha jag älskar mina jordgubbar precis som dom är xD de är sötast när de får vara sig själva x))

Sen såg jag den här killen som sjunger Hela min värld med lilla sjöjungfrun... Dör. Han har sån inlevelse!
"Vill du ha en manick... Jag har hundra. Men vadÅH! Jag vill haah, något meeeeeeeeER."
Och en annan kille som faktiskt sjöng bra meeen chockade mig totalt xD dör igen och ni måste lyssna på honom! sök på den nedanför!!

Japp japp mina reaktioner i bilder från Vi Hjärtar Det, hahaha
Kraam<3

Av Andrea - 7 juli 2013 23:26

Idag tog vi en tripp ut i skärgården med Vaxholmsbåt till Sandhamn. Rikemans ö och ja det var väldigt fint och speciellt x) Fina båtar överallt och dyra hus vid vattnet med egna bryggor och stränder... Såg en liten ö med ett hus med en "lekstuga" bredvid. Det var en liten Borg som såg äkta ut i sten med flaggstång och allt precis vid kanten på klippan...

Vi tillbringade det mesta av dagen på stranden. På en liten klippa där jag somnade och brände upp näsa, lår och halva armarna... Jätte fint!
Bakom oss satt 3 ungar och sjöng en klappramsa om och om igen som jag aldrig hört förut. Nu kan jag hela utantill.
Och höll på att dö av skratt när vi väntade på båten på hemvägen. En ca 15 årig kille satt på bänken bredvid mig och pappa med sin pappa och sin storebror samma ålder som mig ungefär. Pappan var rätt stor och både han och äldre brorsan åt från varsin chipspåse och drack redbull och pepsi. Den yngre var jätte sur och satt och gnällde
"Asså seriöst jag mår illa på riktigt! Ni ger mig bara skit mat! jag vill inte ha chips!! Jag vill ha riktig mat!"
Pappan "Aha då vet jag det till nästa gång, vill du ha lite skit?" Och räcker fram påsen till pojken som håller på att börja grina.
Det är min pappas humor och han vänder sig om till mig och jag ser att han vill skratta och jag slår på honom att han ska hålla tyst för det är hemskt och för att dom sitter preciiis intill liksom. Då kommer mamma och Matilda tillbaka från sin lilla rundtur. Matilda skuttar fram till mig med en plastpåse och säger "Vi köpte mat iallafall! Nä jag bara skämta" och så drar hon fram en chipspåse.
Och jag får typ anfall för det blir hysteriskt.
Sen åkte vi hem mot Vaxholm igen och åt mat på båten. Blev kött och potatis. Lite segt och man mådde lite illa när vågorna gjorde båten gungig.
Men nu ska jag ta en dusch!

Och om ni undrar x) den stackars killen på bänken fick som tur gå till kiosken och köpa två bananer tillsist. För hans mamma var lika borta hon och frågade om han ville ha läsk istället osv xD dör.

En massa Kalle ankor kom marscherande då och då. Det är sjö militärer x) pappa var en sån fick jag veta.

Bomb som sagt x) dagen var lång men väldigt fin ute på skärgården :)
Kram<3

Av Andrea - 6 juli 2013 14:32

Kom på att jag såg en trailer med Lily Collins i en ny film som kommer. Vi satt i biosalongen och så fick jag värsta konstiga känslan eftersom jag kände igen allt men jag har aldrig sett trailern förut. Men så kom texten:

Och då kom jag ihåg en bok som jag läste i typ 8-9:an någon gång vid min Twilight period haha. Hade fått den av faster i julklapp på engelska för att den inte fanns på svenska då.
Kändes jätte knäppt och se den på skärmen helt plötsligt!
Eftersom ingen annan har läst den som jag känner,(vad jag vet) så har man har aldrig babblat om den liksom x)) Kändes som nån gammal dröm som plötsligt dök upp på bioduken, och det var en riktigt creepy känsla innan jag fattade. Ja jag är sen på att koppla!

Vill se faktiskt se den! Även fast det är en viss... sak... som STÖR mig. Jag vägrar fortsätta med böckerna därför, blir äcklad. Blir alltid så ÄCKLAD av sånt. Vill inte spoila så sätter punkt nu x) hehe...

Annars har jag och lilla familjen tagit en tripp ut på "landet". Precis när vi svängde in mot åkern startade MAAA SARAVENJAAA!!! På min shuffle x)
Vi åkte ut för att plocka massvis med jordgubbar. En liten tradition vi har kan man säga^^ Fick ca 1 och 1/2 kasse, Mums!

Mmm så söta och saftiga! Känner mig mätt och glad för NU känner jag sommarkänslor. Svenska jordgubbar är bäst (undrar vem som gav dem namnet jordgubbar..)
Hej då^^ njut av värmen!

Av Andrea - 5 juli 2013 18:02

Hej! Idag har pappa tvingat mig att hämta mammas cykel som vart på lagning i jakan. Ugh har ont i benen! Cyklade vilse... Heh och hamnade typ vid barkarby där vid outlet. Japp. (Och jag som aaldrig brukar cykla från Jakobsberg liksom...) Och hon har inte bästa cykeln kan jag säga, kändes som en trehjuling och jag höll på att flyga av för att jag glömde bort bakbromsarna xD är van att kunna trampa bakåt.

Sen har jag haft en låt från The Bling Ring i huvudet hela dagen x) haha så jag tittade igenom filmens soundtrack. Man ser nästan direkt vilka typer det handlar om bara genom att kolla låtlistan :P

Det här är den jag har i huvudet, därför måste jag spela sönder den...
Fick för mig att söka på de riktiga brottslingarna också. De ser inte riktigt ut som dom i filmen men jag har listat ut vilka som är vilka på ett ungefär.

Japp japp hej då så länge :)

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards