Alla inlägg under juli 2015

Av Andrea - 17 juli 2015 19:37

Idag blev Chai lämnad på kattpensionatet för vi ska iväg och ska packa. Lilla bubben så rädd. 

             

Sedan åt vi på McDonald´s, jag blev tvingad. Blö! 

Av Andrea - 15 juli 2015 21:08

Jag har fått nässelutslag har det visat sig. Vet inte av vad exakt men jag kände att jag fick någon kontaktallergi när vi började flytta ut ur rummen. De kommer och går lite som de vill. Gud så jobbigt! Vill riva av huden med en osthyvel. Typ... Haha aja, det är iallafall ofarligt och kommer att gå över av sig själv. Ska äta antihistaminpiller och se om det hjälper.

 

Av Andrea - 14 juli 2015 22:58

20 år idag är jag!
Tidigt innan mamma åkte till jobbet imorse sjöng de för mig i mitt nya rum. Jag fick min efterlängtade dator. Jag ska få betala halva själv men jag är så glad, äntligen! I det andra paketet låg en liten bok med en illustrerad anka och citat. De tyckte att den påminde om mig.

Haha jag kan faktiskt se varför.
Gillar Matildas present också. Gratis massage och städning!

Resten av morgonen och fram till 3 tiden fortsatte vi att stöka och böka med våra rum. Vi har byggt upp en hylla med lådor och jag satte igång min nya fina dator.

Kl 4 åkte vi in till stan. Jag klippte håret och fick det fönat rakt. Äntligen till det med. Nästa gång blir det nog platt-permanent igen.

Efter det åt vi... sushi! Förvånande? Nä. Alltså sushi och pasta med Arribiata såsen är de enda maträtterna bloggen får se.

Mitt hår förstördes i ösregnet på hemvägen. Jag ska definitivt göra en platt-permanent nästa gång. Måste börja spara ihop till det.
Hemma igen blev det tårta. Såklart. Sedan flyttade vi runt i våra rum igen. Vi höll på att ha sönder min dörr när vi pressade igenom det nya och förstora skrivbordet (buhu) som flyttades till Matildas rum istället. Hennes gamla garderob ville knappt gå igenom heller så trodde det skulle fastna. Men med familjens teamwork fungerade allt.
Känns som världens längsta dag, för att inte tala om födelsedag. Men jag är glad!

Kul fakta..! Haha så dålig.

Av Andrea - 13 juli 2015 21:41

Idag har jag bytt rum med min lillasyster. Vi har flyttat och städat hela dagen. Hon har målat om mitt gamla rum så nu luktar det färg på hela övervåningen. Jag vet inte om det är fel på mig (antagligen) men det luktar tårtbotten tycker jag...
Iallafall! Nu är mitt rum lila istället för orange och vi håller på att montera upp nya garderober och skrivbord till oss båda två. Allt ska bli vitt nu!

Jag vet inte vad det där är. Man hittar konstiga saker när man städar.

Hittade även det här i en av alla påbörjade men ofärdiga dagböcker. För exakt 10 år sedan (eller en dag för tidigt!) skrev jag det här. Lite läskigt att jag hittade det just nu.

Imorgon blir jag 20. Måste jämföra vad jag gjorde då och imorgon under samma dag.

Kändes trist men jag behövde kasta rosorna jag sparat på min gamla hylla i några år. De hade visst möglat haha. Den stora fina rosen är från studenten och var i bäst skick. Den andra är från avslutningen i 9:an. De två gula är från Greklandsresan och den lilla röda som inte syns är från Mallorcaresan, från James Bond. (Internskämt åt sido.)

När mamma kom hem senare åkte vi allihop till IKEA och köpte 2 skrivbord, lådor och en garderob.

Men just nu ska jag duscha, ÄNTLIGEN! Jag verkar ha fått någon form av kontaktallergi av allt damm. Har fått utslag och det kliar vansinnigt mycket överallt och på handflatorna. Så duscha ska bli så skönt!

Av Andrea - 12 juli 2015 22:46

Idag firade vi mig i förskott. Blev släktkalas och alla mina bullar blev uppätna. Hoppas att de smakade gott haha.
Fick fina presenter och är nöjd med dagen.

Såklart blev det jordgubbstårta som födelsedagstårta.

Av Andrea - 11 juli 2015 20:09

Haha ja det blev en spontan familjekväll på restaurangen East inne i stan. Jätte god mat alltså åh och efterrätten var typ perfekt. Det enda negativa är att alla röker på uteserveringen. Tänk om man som "icke-rökare-som-har-lätt-till-astma" också vill kunna sitta ute för att det är sommar?
Har iförsig hört att det ska bli förbud att röka på vissa ställen. Undrar vart och när? Eller så får de komma på en cigarett som inte ryker och skadar andra som inte vill ha med det att göra. Tjohej!

Omnom!

Av Andrea - 11 juli 2015 14:30

Igår "jobbade" jag som båtvakt till 3 på natten. Det var spännande (gå runt med ficklampa), läskigt (mörkt, kallt, öde och kusliga läten), mysigt (solnedgång och svanar) och tröttsamt (6 timmar) på samma gång. Eller ja man blev trött och det hände inte så mycket egentligen men det kändes annorlunda så det var rätt kul. Fick "motion" också, runt 5 kilometer blev det totalt eftersom vi behövde gå runt där några vändor. Klockan 12 på natten satt det några unga män på bryggan och fjällade en stor fisk de fångat och två andra killar badade i det mörka vattnet. Det var det mest underliga som hände haha.
Annars satt vi i det lilla tornet och tittade på de läskigt stora och många spindlarna som hade spunnit nät runt hela vakttornet. Uäh!

Av Andrea - 10 juli 2015 01:16

Typiskt, nu blev jag pigg fast jag bokstavligen gått och gäspat hela dagen.
Hej! Jag kom precis hem från en middag och biokväll i stan plus hemskaste hemresan (och dit resan). Tog nästan två timmar att komma hem fastän vi fick skjuts från Spånga. Går ju inte att göra något längre. Måste flytta. Man sitter liksom fast här.

Aja till det bra istället. Vi åt middag på Jamie Olivers restaurang och gissa vad jag åt hah! Även om rätten borde se röd ut istället för gul..?
Penne All'ariibaaatata (Arribiata?)

Gott var det men det visste jag ju redan! Till efterrätt blev det glass. Den var inte så speciell men den slank ner ändå.

Sedan hade vi låång tid på oss innan bion började och vi hade inget att göra. Alla affärer stänger så tidigt här. Vi gick över till Vapiano och tog en Mojito istället.

Var proppmätt på bion sedan. Första gången utan snacks tråk. Filmen var rolig däremot. Vi såg Spy. Bästa "bio-stämningen" på länge tror jag och fullsatt salong. Den var från 15 år och jag blev lite misstänksam när jag såg det först. Trodde att det var en vanlig komedi. Men 15 årsgränsen innebär ofta våld, skräck eller snusk på något sätt. Tja och den var rätt våldsam (blev förvånad, special effekterna börjar se riktigt verkliga ut!) och en del(?) snusk också. Men den var riktigt rolig och bra. Värd att se tycker jag ändå. Om man gillar mycket action och har hysterisk humor. Haha.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards