Alla inlägg under februari 2015

Av Andrea - 12 februari 2015 16:25

Kom precis hem från en jobb-dag, imorgon blir det full fart igen.
Jag har visst fått förkylningbasiller som jag anade. Snuva och det kittlar i öron, hals och tandkött. Än så länge ingen feber så det är bara att tuta och köra. Hoppas på det bästa. Har tagit en dusch och bytt om iallafall så det känns fräscht.

Oj... kom på att jag glömt mina vantar i deras torkskåp... Ops.

Haha liksom näe..

Har inga bilder från idag, men tycker att T9 är små roligt. Så ni får en bild på det.

Av Andrea - 11 februari 2015 16:29

Jag tog ledigt idag för att jag hade ont i halsen. Ja... Asså jag trodde att jag skulle bli sjuk men jag vet inte riktigt... Känner mig som vanligt, är inte ens snuvig eller hängig? Det började svida i halsen redan igår och jag antog att jag hade blivit smittad av någon på jobbet. Jag accepterade mitt öde. Gick och la mig tidigt, väntade på en täppt näsa och en natt med feber. Inget hände. 

Liksom... Besviken, haha.
Kunde ha jobbat och gjort nytta.
Men jag har fortfarande jätte ont i halsen! Inga andra förkylningssymptom har brutit ut alls och jag tycker att det är lite underligt. Ett dygn har gått nu. Hur länge ska det vara så undrar man ju då. För jag måste jobba imorgon... Kanske är jag hängig men jag känner det inte för jag har varit instängd hemma i 2 dagar hehe. Jag är bara rädd att jag ska få feber imorgon bara för det. Då blir det ett helvete. Peppar peppar.

Som sagt, idag blev det bara vila och honungsvatten förståss. Såg Sherlock Holmes och, (nostalgi) Disneys Aristocats när jag hörde ett egendomligt ljud utanför huset. Jag öppnade dörren och såg Chai skrika/morra/tjuta på en annan katt vid grinden. Lät sinnessjukt.

Koppla av Chaison. Allt är inte ditt.


Och haha:


 

Av Andrea - 10 februari 2015 15:28

Ledig = en hel dag på soffan.


Gammal nostalgi. Vet inte varför jag har lyssnat på den 100 gånger om dagen den senaste tiden.

Av Andrea - 8 februari 2015 17:54

Haha dom här bilderna kom upp på Friends.

Annars då, vad har hänt idag? Jag har precis lagat middag. Testade den där Arrrribiata-tata rätten som jag åt igår. Jag råkade ha i lite för mycket chili men det blev perfekt starkt. Helt okej, nu vet jag vad jag kan äta när jag är fattig och bor ensam haha. Nu blire GLASS!

Av Andrea - 8 februari 2015 00:50

Haha! Tyckte det var kul.

Men ja idag, eller igår nudå, var det ingen vanlig dag för det var Vickys födelsedag hurra hurra hurraa!
Vi åt middag på Vapiano i gamla stan för ca 3-4 timmar sedan. Första gången för min del faktiskt! Jag tog en All'arriba-arriba-blablah. Den var iallafall god.

Där är den. Jag fick vänta lääänge på den.

Måste testa att laga den rätten själv. Verkar inte vara så svårt. Passar perfekt som lite enkel men god vardagsmat.
Innan middagen tog vi en drink medan vi väntade på att få ett ledigt bord. Jag tog en Strawberry Jar för det lät intressant. Och jag håller med Linnea. Den såg ut som något från We Heart It. (Bilden blev konstig med blixt.)

Det var så himla mycket folk överallt (Folkhav=svampbob fiskar i mina ögon) men värst var hemresan. Kaos. Tågen var avstänga så det gick ersättningsbussar från Spånga. Tog 2 timmar att komma hem...
Som tur var lyckades jag få tag i mamma (Tillslut!) så jag fick skjuts hem (halleluja!). Hade behövt vänta i en halvtimme till annars och jag var genomfrusen efter bara 15 minuter.
Synd att resandet alltid ska vara så värdelöst. Annars var det en riktigt trevlig kväll med god mat. Födelsedagsbarnet verkade gilla mitt collage också, vilken tur! Hoppas att du är nöjd med din dag också Vicky haha.

Godnatt alla.

Av Andrea - 7 februari 2015 01:21

Människor. Dom är rätt söta ibland. Sitter i olika delar av världen och kommenterar sådana här saker tillexempel:

 


Av Andrea - 6 februari 2015 23:17

Har städat och köpt lite smågrejs idag. Lite enkelt sådär. Men imorgon blir det roligare!

En ruta hackad Marabou choklad till mig. Yay.

Av Andrea - 5 februari 2015 11:33

Jahapp då har man plötsligt fått en tågräls i munnen. Usch vad obehagligt det är! Känns som det ilar i varenda tand i hela överkäken. Det spänner och känns som tänderna kommer lossna eller spricka när som helst. Sen är det inte särskilt vackert heller haha, men att tugga är värst. Aja dagen efter ska tydligen vara värst enligt info-papperet jag fick, så jag får pina igenom den! Kanske får ta en värktablett annars.

Men jag tyckte att det var jobbigast inatt. Har drömt... Alltså jag vet inte hur många olika mardrömmar jag haft inatt. Minst 5. Tror inte att jag kom ner i djupsömn ens. En av dem handlade om att jag tuggade på en hård karamell så hela tandställningen gick sönder och då skrek pappa på mig..? Den drömmen var starkast. Sen handlade en annan om en tjej i blå klänning som sjöng utanför i snön?? Sen minns jag inte de andra längre haha.

Nu har jag ätit lite frukost och lunch. Har precis borstat tänderna i 11 minuter. Måste läsa om hur mycket man borde borsta.
Jag är hemma idag igen. Jag ska ta det lugnt, skicka några viktiga mail, fundera över framtiden och skriva lite.

På vägen hem från tandregleringen igår fastnade jag med blicken på rubriken till artikeln i tidningen framför... vissa saker är så värda att skriva om.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards