Alla inlägg under augusti 2014

Av Andrea - 21 augusti 2014 20:01

Woosh det har hänt lite idag för min del. Började öva på att backa med bilen och det gjorde vi i berghem. Körde nästan hela vägen dit också. Haha i typ 20k/h.. Men ändå! Sen har jag varit ute och powerwalkat/sprungit för mig själv 6 kilometer. Kom hem och tackade ja till en jobbintervju och undrade samtidigt vad jag råkat trampa i med vänsterfoten. Varför det kändes kladdigt... Drar av strumpan och en tå är blodig..? Okej vet inte ens hur det hände haha men antar att jag fått skavsår. Nu är det dags för en dusch. Hejsvejs så länge!

Av Andrea - 18 augusti 2014 23:30

Idag körde jag i 50 på vanlig väg (3:dje lektionen hjälp) och det kändes as läskigt! Min lärare sa "snart kommer du vilja köra 80 och tycka 50 är snigelfart". Wääh får ilning i magen vid tanken haha.
Efter lektionen hämtade pappa och Matilda upp mig för jag måste verkligen uppdatera min garderob. Jag har absolut ingenting som jag trivs i. Helt seriöst, det finns ca 3 tröjor som jag använder varje dag. Önskar att jag hade lite mer motivation till shopping men jag blir alltid så trött så fort jag kommer in i ett köpcentrum. Sedan hjälper det inte med att det aldrig finns något som jag passar i.
Men vi åt lunch på japansk restaurang. Det var gott men oj vilken stort portion med gryta jag fick!

Sen gick jag och lillasyster in i bokhandeln. Det var så länge sedan jag köpte böcker! Fick motstå frestelsen att köpa Harry Potter hehe. Sen hittade Matilda en barnkokbok med ett recept på köttfärsrullar...

Haha söt liten apa.
Efter det åkte vi till Outlet istället men jag hittade inget där heller så vi fikade på Wayne's coffee innan vi åkte hem igen.

Jag fick sug att se Lorax igen. Bara för att jag haft den där centerpartiets vallåt i huvudet hela dagen. Och moderaternas. Aah propaganda! Men centerns Så ett frö och låt det växa! eller vad den heter, påminner om en Lorax låt. Tittade på små klipp från filmen och lyssnade på sångerna. Hade helt glömt att Taylor Swift och Zac Efron är rösterna i den. Och Stu från the Hangover!

Sen skrattade jag åt det här idag.

Av Andrea - 17 augusti 2014 10:53

Igår firades Elin så det blev lite party! Haha upptäckte en samling konstiga bilder idag när jag kollade igenom albumet. Jag pallade ett ruttet körsbär till exempel. 

Annars har jag haft knäpp på mig själv. Jag har haft en låt i huvudet som jag inte kan och därför kan jag inte söka upp den på Google. Har för mig att det är en tjej (blandning av Zara Larsson/Rihanna/Leona Lewis?) som sjunger In the night in the dark... I will always någonting... Watch the sky dusk to dawn... I'm gonna find my waaaay! *en kör eller ett eko sjunger sen* eah eah eee, eah eah eeey... Jag har blivit tokig iallafall, vet inte ens om jag hittat på texten själv. Hörde den på HM...


Sedan skickade Linnea en länk till denna Gucci reklam och jag har skrattat ihjäl mig hela morgonen. I vanligt fall skulle jag aldrig skratta åt något sådant eftersom jag tycker det är så pinsamt. Hatar intervjuer till exempel. Men det här var min humor. Den seriösa svartvita reklamsnutten spelas upp så hör man en ilsken röst som skriker i bakgrunden Guhi by GUKKI! och spottet flyger.

Aa ni förstår om ni tittar själva.

https://www.youtube.com/watch?v=lUtkQ1lp_Yo


Sen har jag fått lite skratt på vallåtarna. Det hemska är om man får dem i huvudet... Som centerpartiet, hjälp vad den kommer störa i bakhuvudet. Det här är första året jag får rösta! Jag har ingen aning på vad bara...

Haha för att vara störig. Här kommer de jag kunde hitta på youtube:


Av Andrea - 15 augusti 2014 16:00

Hejhej! Igår började jag spela Skyrim... har inte spelat TV-spel på jätte jätte länge och jag visste inte hur jag skulle göra haha så det gick väl sådär.




Haha ja ni ser ju! Men skrattade mycket iallafall så det var väl något positivt.
     

Sen har träningen kommit igång typ... Hahaha det är krig ska ni veta.


Men idag har jag kört bil, power-walkat, försökt shoppa kläder, ätit-fikat-fäktats med getingar i Vaxholm och köpt en present till imorgon. Tror jag ska ta en träningsrunda till senare ikväll men får se hur det blir med det ;) 

Av Andrea - 13 augusti 2014 22:57

 

Det enda jag kan tänka på nu hahaha. För jag skulle ha sprungit idag men istället har det ätits typ 3 pajer här hemma för vi hade gäster i omgångar.

Av Andrea - 12 augusti 2014 17:08

Haha igårkväll började jag, mamma och pappa kolla på Hemlock Grove. Vi behöver logga in på ps3 för att kolla på Netflix. Varje gång man är inloggad på Playstation så kommer det ju upp tex "Superman07" är nu online/offline i övre högra hörnet hela tiden.
Det gjorde det mitt i serien några gånger när vi kollade och mamma frågade vad det var för något. Jag svarade att det bara var pappas online kompisar som loggade in och ut och att det var därför de kom upp. Efter ett tag pausade vi, Matilda skulle "nattas" och alla skulle på toa så jag satt nere och väntade på dem. Sen kom mamma ner igen och vi väntade på pappa. Efter en liten stund pekade hon på skärmen igen och frågade med låg röst. "Men Andrea vad är det där då..?" Jag tittade på skärmen.

"Är det någon som har skickat det där till pappa??" frågar hon. "Någon såndär online-kompis..??"
Jag började skratta och skakade på huvudet och pappa kom ner med frågande min. För det var avsnittet som hette så!

Idag har jag övningskört lite, powerwalkat, anmält mig till en baristakurs och konditori/bagar utbildning(?) och nu ska jag plugga teori. Sitter i köket där Matilda och mamma bakar och radion spelar jätte hög symfoniorkester. Pappa har precis tänt grillen och det är svarta moln på himlen.

Av Andrea - 11 augusti 2014 14:11

Vilken ångest jag har haft inför körskolan. Men jag kom hem från min första lektion som jag hade kl 9 idag och det kändes bra. Det var spännande och jag blev piggare. Var supertrött innan för jag kunde inte somna igår och så var jag stressad för man får inte köra om man är trött... Men det gick bra! Jag körde zick zack på Görvelns parkering en stund. Efter det sa läraren att jag skulle svänga ut på vägen och jag tänkte "okej hjälp redan nu?" men gjorde som han sa. Jag fick öva på att växla och bromsa där. Jag skulle hålla mig lite mer till höger så andra kunde köra om (hade tur för det var nästan inga ute just på den vägen) men längre fram cyklade en kille och han skulle såklart cykla utan att hålla i styret. Vinglade runt och jag blev nervös. Så skulle jag köra förbi honom och stanna en bit framför men jag stannade med ett motorstopp. Haha blev lite för mycket att tänka på xP Men i det stora hela gick det bra som sagt!

Av Andrea - 10 augusti 2014 16:14

 
 
Det här är hysteriskt enligt mig.  


Och den här var gullig så den får vara med också!

 

Lite småknasigt.


Men till det mest intressanta...! Hihihi...

Teasern är ute fick jag veta igår! Vill se filmen nu!

Jag hoppas länken funkar:

 

http://www.svt.se/kultur/film/cirkeln-teasern-ar-slappt

 

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards