Alla inlägg under maj 2014

Av Andrea - 20 maj 2014 17:09

Japp trodde den började dåligt då Chai bestämde sig för att springa efter mig till bussen.     Vi hade sovmorgon men ingen visste när vi började... Jag tänkte åka halv 12 men missade den bussen och bestämde mig för plan B istället, att ta den åt Barkarby och byta där. Men då  galopperade Chaison efter mig med ett maaahaaw?!    när jag försökte springa ifrån honom. Skrutten, han låg och borrade nöjt medan han gosade in sig på bänken och försökte se söt ut. Men jag var stressad. När bussen kom behövde jag gå åt sidan istället för han hade antagligen följt med in eller blivit överkörd. Skyndade mig åt sidan och han rusade efter, jag vände mig om och försökte ta upp honom men han vek undan och fick syn på en fågel istället och alla på bussen skrattade åt mig. Jag sprang över vägen då innan Chai hann se.

Och jag kom inte alls försent! Snarare för tidigt haha   

 

Sen fick jag ett överraskande bra ömdömme av min dikt som jag skrev på skrivkursen! Blev så glad när han sa att det var det bästa i klassen men också väldigt bra i allmänhet. Han blev tagen och behövde fundera över den för att förstå den djupare, nästan som det vore en riktig dikt. Gaha! Blev så glad att jag glömde trycka på stoppknappen när jag skulle hem. 

Hemma igen berättade pappa att jag fått ett mail på datorn och jag rusade dit och blev ännu gladare när jag upptäckte att jag får vara med på filminspelningen! Iiih bästa dagen på lääääänge  haha xP

Min klänning är snart här också woop, hoppas den passar!  

_

Av Andrea - 20 maj 2014 10:19

Ah skönt med sovmorgon! Känner mig mest såhär hela tiden:

Perfekt beskrivning faktiskt.

Här kommer lite grejer som jag tyckte var kul. Mycket roligare i GIFs dåra men jag vet inte hur man lägger in sånt här heh.

Av Andrea - 18 maj 2014 19:19

Oj längesen! Har egentligen 3-4 uppsatser jag ska skriva denna vecka ujujuj men det har jag inte orkat ta itu med ännu så... Hej.
Det har hänt en hel del så jag e bokstavligen... blåslagen. Herre min get som Vicky brukar säga!

Måndag:
-Skriva historia...
Tisdag:
-IV inlämning
-Skriva historia
-Skriva muntligt förhör historia
Onsdag:
-Historia in
-Muntlig förhör historia
-Raport klar
-Skriva psykologi...
Torsdag:
-Skriva psykologi
Fredag:
-Psykologi in
-KLASSMIDDAG!
-Utgång efter middag!?
Lördag:
-Antagligen må sämst.
-Kanske andas lite?
Söndag:
-Skriva om "Min skoltid".

Får säkert mer den här veckan oxå suck.

Tja... höh tar bara upp lite grann om vad som hänt men mest från idag. Och det är att jag beställt en studentklänning från Ivyrevel, den är lite kort speciellt där bak tycker jag, men jag får ha shorts under och skita i om det blir fult. Jag vill bara kunna ha en klänning som passar liksom. Sen ansökte jag om en statist-roll till en filminspelning, jajjemän, vill jätte gärna vara med faktiskt :)

Sen har jag "färgat" tonat/slingat håret föresten! Frisören hann inte klippa för tiden gick ut hehe så det är jätte långt hjälp, vill ha bort minst en decimeter iallafall. Får klippa efter studenten xP Hehe det syns inte så jätte mycket på riktigt fast samtidigt känns det helt annorlunda.

Haha Gud den dagen var kul den. Som jag skrattade och vad skumt det var att bli fotad med en kakburk, bokstavligen igen. Så ibland känns det som man valt en rolig linje iaf!

Det här var inte lika kul däremot. Satt uppe till 3 på natten och målade. Men nu är boken klar, bara en rapport på det och sen stryker jag gymnasiearbetet från min lista. YES! Men ack så synd, blev så himla missnöjd med boken. Det ser ut som jag har gjort en massa slarvfel och sedan är färgerna helt förstörda.

Nä nu måste jag gå och lägga mig på golvet en stund, hejdå!

Av Andrea - 1 maj 2014 10:03

Usch värsta någonsin orkar inte ens berätta allt. Visst det var mysigt i Uppsala, vi käka middag och gick runt och tittade på allt. Det blev utgång iallafall, ångest på hög nivå men det var faktiskt inte inplanerat. Det var meningen att det bara skulle vara under dagen. Blev bara så taggad när vi ändå var ute, så tråkigt att vara förståndig. Men usch skulle litat på magkänslan. Uppsala var en besvikelse eftersom man hört så mycket om hur partajigt det ska vara. Så vi drog hem till Stockholm istället, till Sommar. Det värsta började då på vägen hem från Uppsala kl 8. Efter det var resten av kvällen hemsk. Hamnade i chock, ville gråta i två olika situationer, mådde illa redan vid första drinken, åt hamburgare från McDonalds, det blåste och regnade iskallt. Var hemma prick kl 1 på natten och kände mig glad för att det inte blev så sent, har ju mängder med saker jag måste göra idag. Jag kände mig som vanligt bara så oerhört trött så jag kastade mig direkt på sängen. Ögonen smällde ihop direkt men så fort jag blundade var det berg&dalbana och karusell. Mitt hår luktade rök så hela mitt rum stank cigarett, vilket påminde mig om tågresan hem så jag kallsvettades och trodde jag skulle spy. Kollade på kl och den var 4 när jag satt i badrummet över toan och jag ville inget annat än att spy upp all skit. Men jag fattar inte varför jag inte gjorde det hade känts bättre. La mig på soffan istället med vatten och hoppades på att det bara skulle gå över. Kl 8 gick jag upp igen och sov tills nu. UÄäh vill aldrig gå ut igen uhuhu! 


Nu mår jag iaf bättre och känner mig konstigt nog rätt pigg. Kan nog arbeta på bra idag förhoppningsvis. Måste ta en dusch bara och säga USCH och FY och BLÄ och TVI för er som röker!
Så... Hur var eran Valborg?

 




Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards