Alla inlägg under mars 2014

Av Andrea - 13 mars 2014 16:21

Vet inte om jag någonsin kommer njuta av nyttigare mat men...
Var hungrig när jag kom hem och motstod lusten att käka upp resten av kladdkakan. Istället lekte jag mainstream och hälsoblogg. Testade på allas favorit "nyttiga bananpannkakor".

Världens enklaste recept:
-1 banan
-2 ägg
-kokosfett att steka i

Det ser gott ut på den bilden men... Det blev inte särskilt gott. Vad de andra bloggarna än säger så är bananpannkakorna i stort sätt torra och smakar konstigt. Ingen större hit i min värld hehe... Fast det var samtidigt inte helt och hållet genom äckligt. Jag har svårt för sånt här, men jag tror att jag kan göra dem igen någon gång. Fast då steker jag dem helst i smör... Äter vad jag vill! YÄÄHÄÄ vilken rebell.

Dom var ändå rätt okej, speciellt nygräddade och varma, lite tjockare och med hallon ovanpå haha, bombade den andra:

Av Andrea - 12 mars 2014 15:09

Jag vet inte riktigt vad som hände idag, har redan glömt bort hela dagen. Inget särskilt tror jag... eller jo vi ("vi" jag kände mig borta efter chokladfontänen haha) diskuterade vår champagne frukost med väldigt mycket enthusiasm.

Måste bara skriva en liten lista med knäppa rester jag har att göra, som jag aldrig gör, fast dom måste göras, jag orkar bara inte göra dom:
-Artikel, IV
-Intervju, IV
-Källkritik frågor, Historia
-Modeteckning, Form

Jag känner mig så där rätt ofta men...

Av Andrea - 10 mars 2014 14:11

Gud, min måndagmorgon började irriterande. Jag fick slänga ut en skrikande Chai kl kvart i 6... Somnade om och blev sedan stressad. Orkade inte fixa mig alls då. Lite spray i håret... PÅMINN mig att jag borde duscha istället! Haha fräsching. Hade ett VECK i håret förövrigt hela dagen. Aja brydde mig inte egentligen faktiskt, orkar inte bry mig om så mycket längre. Fick också nej från två jobb idag. Eller ena ska först "tänka lite mer på det".
Men bästa idag: Wooho fick alla utom ett namn rätt på realism-omprovet! Firade hemma med KLADDKAKA så nu mår jag illa. Nu måste jag bara komma på vad jag ska rita för nåt på teckningen som ska vara klar imorgon. Gaah den ska redovisas också usch, och artikel/intervjun vadfandetnuär skiter jag fullständigt i.
Men bildlektionerna tär på mig också just nu för jag har slut på kreativitet, det blir sån press på allt och det kommer sluta med att jag går in i väggen. Det har blivit mer som ett hatämne där jag måste prestera hela tiden. Usch!

Men på formen är det roligare nu. (Hatade modeteckningen som jag fortfarande inte gjort...) Vi syr små dockor av ståltråd, bomull och strumpbyxor. Dom ska få bo i små rum i en speciell tidsålder så vi måste researcha lite sen. Medan vi syr lyssnar vi på talböcker. Det känns som terapi eller att man är liten igen och är på dagis. Förra gången var det Bröderna Lejonhjärta och idag var det Sagan om ringen. Rätt mysigt ändå x)

Min lilla gubbe är så ful att den blir söt, haha jag gillar den! Han ska bli en viking. Just nu ser han typ ut som en Hammarbyare i sina kläder..? Och en voodoo docka om man stoppar nålar i den...

Idjit Chai. Varför du mjaoa hela tiden!?

Av Andrea - 9 mars 2014 17:06

Det här med "diet" går ju inte så himla bra. Usch när man säger diet låter det som bantning. Jag ska inte banta, bara vänja av mig från socker som jag äter alldeles för mycket av nästan varje dag. Min kropp mår inte bra av det fast jag tycker jag mår bra av det, haha och det är ju det som är hela grejen. Mamma blir arg på mig.

(Asså det går inte att fota mat, det ser bara äckligt ut tycker jag. Och alla Marabous är från igår heheh...)
Ett ägg var lite mindre än dom andra och jag tyckte det var så gulligt haha. Den fick vara med i min KLADDKAKA.
Nämen jag känner mig lite såhär mosigt tom idag. Trött och blöh:ig i huvudet, söndagsångest fast egentligen tisdagsångest... för jag hatar tisdagar mest av allt eller nä egentligen hatar jag min skrivkurs just nu mest av allt i hela världen japp nu vet ni det för hundrade gången men så är det för den har bidragit med en stor del depression och det är ju rätt allvarligt men det kan också vara så att jag bara skyller allt på det fast det egentligen handlar om annat. Vad vet jag.

Det enda vettiga jag gjort idag och som jag försöker med igen just nu, är att plugga till omprovet jag har imorgon woop!

Aaaandaas iiiin! Andaaas uuuut!!

Av Andrea - 8 mars 2014 14:46

Jag var precis ute och gick med mamma idag i det fina vårvädret. Söta fåglar, snödroppar och tussilago har tittat fram! Men jag ska nog inte säga att det var mysigt och skönt ~i vårsolen och den friska luften i naturen~ direkt, så som jag flåsar och svettas på grund av min dåliga kondition. Haha så det blir inget poetiskt om det xP
Men det känns faktiskt skönt nu efteråt och jag ska sätta mig bland lite akvareller på mitt rum och hoppas på det bästa. Jag passade även på att pratade med mamma om skolan osv. Hon tycker att jag borde prata med kuratorn och syv för att se om dom kan hjälpa mig innan det blir försent. Har ju lite problem som sagt, och jag förstår inte varför det händer just nu? Det är typ 3 månader kvar bara! Får fortsätta kämpa. Vi i klassen har också fått en uppgift av vår mentor, att vi ska sträcka på oss och le mer. Det kommer bli bättre och vi måste börja pusha varandra med positiv energi istället. Kommer det att gå? Det återstår att se! Solen är iallafall tillbaka och det gör en gladare på ett annat sätt.

Åh gul är den finaste färgen. Solig och varm och ljus och glad! Börjar tänka på påsk nu.
Sen vill jag bara säga GRATTIS till alla kvinnor idag!

Av Andrea - 7 mars 2014 21:36

Omnom fick dille på avokado sushi! Så då fick jag det idag wee! Det var gott men förra gången var mycket godare. Smakade även en med lax av pappa och jag vet fortfarande inte om det var gott eller inte haha. Måste lära mig göra hemmagjorda!

Hade problem att stava RESTAURANG. Ikki i Kungshallen så hette stället med den godare sushin. Måste dit igen någon gång!

Av Andrea - 6 mars 2014 09:03

Typ vad som hände igår.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards