Alla inlägg under mars 2014

Av Andrea - 21 mars 2014 23:01

Och det firar vi med Erik Haag och John Travolta... Voodoo dockor.
Asså nä måste försöka klippa av det där fluffet. Och sy ett par byxor till honom...

Av Andrea - 20 mars 2014 09:45

Hatar att vara i sånt här lågt feber läge när man liksom är för pigg för att bara ligga ner och sova, men man är för trött för att göra nåt vettigt. Har saker jag måste göra! Det här skulle bli en bra vecka då jag inte skulle skolka alls, men såklart blir jag sjuk på riktigt bara för det. Nu får jag ångest inför nästa vecka istället för jag har missat ännu mer! Känns som jag har asberger... Mina planer har förstörts och allt blir felfelfel!
Men kl 4 idag ska jag till SYV med mamma och snacka om mitt störda jag. Hoppas jag skärper mig efter det...

Buhu och varför fortsätter jag torterar mig själv? Lagade frukost precis... Jag åt hallongröt. Japp, JAG åt GRÖT till FRUKOST haha det är i princip omöjligt! Fast *host* jag klarade inte att äta upp allt... usch å fy å blä å tvi. Men min kropp behöver lite fibrer och såntdär vaddetnuheter.

Ser ut som rå köttfärs... UÄH!!

Av Andrea - 19 mars 2014 10:27

  

Chaise

 

Jupp

Vår skolmat kära vänner...
 

Av Andrea - 18 mars 2014 13:37

Förutom att ta slut på snytpapper och nysa så har inget annat för mig. Försöker rycka upp mig själv med lite Supernatural. Och jag bara måste säga... 40-tals Dean.    

 

Vet inte varför jag laddar upp det här klippet från säsong 4 episod 5 "Monster Movie". Men det är liksom Dracula...

Av Andrea - 17 mars 2014 11:32

Vaknade till det här och tycker också dumma äckel Sverige väder. Fast jag är ändå sjuk idag så jag behövde inte ta mig ut. Täppt i näsan, feber, kattspya under sängen och mensvärk woohoo allt är halleluja. Och de underbara hormonerna förvärrar allting.

Av Andrea - 16 mars 2014 12:21

Stänger ute söndagsångesten med att slappa. Usch varför måste man göra saker för?

Av Andrea - 15 mars 2014 12:07

Det blev sushis till middag igår yey!

Haha x) Mm gööött!!
Det blev utgång vid 10 och vi började på Magenta... Som var tomt. Eller ja några människor som stod vid baren och gunga lite med huvudet. Vi gick efter en halvtimme haha så stelt. Det fick bli Marquise istället och jag fick flash back. Men det var bättre den här gången, vakterna var inte lika stränga. Men det är fortfarande alldeles aalldeles för dyrt med allt, buhu.
Natten blev väldigt underlig kändes det som haha lite luddig... Men jag kände mig jätte tråkig, negativ och orkade inte alls dansa. Förstår inte varför, för jag var jätte taggad. Brukar bli gladare av lite alkohol höhö men nu kände jag mig en aning nedstämd och det var inte kul. Mådde inte så bra heller och det kanske var anledningen? Vaknade imorse med täppt näsa så jag kanske hade feber eller nåt blöö. Har inte tid för sjukdom. Men det var kul att få komma ut! Man blir glad av vara med så många i ens egen ålder ändå. Jag pratar aldrig med så många främlingar som när man är ute såhär, och två pratade engelska. Kände hjulen sakta börja snurra i skallen.
Nu måste jag snålspara till studentskivorna och min egen student för då ska jag för fHAn inte känna mig tråkig och orkeslös.

Men iallafall, Linnea ska ha ett stort GRATTIS idag på sin 19 års dag! :) jag hoppas hon är nöjd med allt och får en super bra dag! Opa opa opa-opa!

Av Andrea - 14 mars 2014 16:43

Haha han ser så rolig ut. Det är ingen viking längre för jag böt till 1800 talet istället. Från början var han en 11 årig pojke som hette Charlie, sen skulle han bli en stor och skäggig viking... men han blev Charlie igen fast en ung man. En gentleman ska han bli med hög hatt och kanske mustasch hah. Fortsättning följer...

Det blir hemmagjord sushi till middag woop woop! Lycklig, för jag lyckades övertala mamma och pappa med det. Hoppas det blir gott.
Senare ikväll blir det utgång förhoppningsvis! En liten tripp på Stureplan för att fira Linnea x)

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards