Alla inlägg under februari 2014

Av Andrea - 10 februari 2014 14:05

Känner fortfarande att allt går emot mig så fort jag kommer till skolan igen. Någon där uppe hatar mig eller så har jag varit en dålig människa och den dåliga karman hämnas.
Det är bara småsaker, men det är många småsaker under en och samma dag. Blir så himla irriterad och så vill jag gråta samtidigt.
Det känns ju inte särskilt kul att brista totalt för att man squeezar ut en kiwi som sprätter upp ur skalet, rullar nerför magen och splashar i golvet.
Jag väntar bara på den där sista gnistan som ska få mig att tappa greppet. Imorgon, i övermorgon...?

Första bilden som kom upp på weheartit när jag gick in xP Och jag tröstgjorde en hallon-blåbärspaj utan socker och med havregryn. Den blev så god som en nyttigare paj kan bli.

Av Andrea - 9 februari 2014 19:45

Söndag = söndagsångest... Men! Har iallafall skickat in mitt referat som skulle vart inne i tisdags. Jaha ops jag är inte bra på skola längre. Imorrn är det modeteckning redovisning och jag har inte gjort nåt. Kommer gråta för att jag är så arg och läraren kommer bli ännu mer obekväm. Hah. Jag vet inte varför allt känns så jobbigt just nu. Det är ju så lite kvar och det har varit värre. Men man är ju bara så trött på allting!

Flyr in i värld nr 2 istället som just nu kallas supernatural. Är på säsong 6! Gaah hur kan det fortfarande vara så spännande? Fattar inte hur det ska fortsätta i 3 säsonger till!

Av Andrea - 9 februari 2014 01:15

Jag vet att du är där inne...
Alla dom frågar efter dig
Dom säger håll ut, och jag anstränger mig
Men jag behöver dig, låt mig komma in
Vi har bara varandra
Bara jag och du
Vad ska vi göra nu
Vill du inte ut och leka?

Av Andrea - 8 februari 2014 21:17

Idag såg jag Frost! Efterlängtad film men jag har spoilat för mycket för mig själv innan så jag visste typ allt... Ska aldrig göra så mot mig själv igen, haha. Jag vill inte säga att jag är besviken direkt men Disney kunde ha gjort den så mycket bättre skulle jag tro, jag menar dom har en riktigt bra story och mening! Men jag älskar den ändå och vill se den igen fast på engelska. (Nu har jag sett den på engelska haha jag kan inte släppa den för den var så bra! Tror det är för att deras röster kommer från skådespelare.) Men Mimmis röst var jätte fin och låtarna var ändå bra på svenska! Och jag har blivit så känslig, håller med Julia, man börjar typ grina för allt xD Blev helt tårögd och svidig i halsen vid typ första låten "Vill du inte ut och leka". (Engelska- "Do you want to build a snowman")

Och haha Olaf är så söt!

Av Andrea - 7 februari 2014 16:49

Vält ut vatten över viktiga saker som kunnat gått söner, varit på så dåligt humör- bokstavligen omgiven av en negativ aura- läraren blev obekväm runt mig, stått i spöregn och väntat på bussen och blivit molestad av nån äcklig tjej på kik (asså varför typ andra gången!! Sluta leka porr människor!!!)... Nä inte min dag idag, Men! det är Vickys födelsedag idag så GRATTIS GRATTIS! Nitton år tjohohoo! xD

Av Andrea - 6 februari 2014 15:33

Idag stannade jag hemma och skippade 2 lektioner. Jag är rädd för att det ska bli en vana, att jag kommer börja undvika allt som är jobbigt. Kl 12 åkte jag till skolan, somnade på bussen och fick powerwalka upp och komma försent till bilden. Jag ska skriva en uppsats om Disney. Sen var det svenska, då började vi kolla på "City of God". Sen hade jag en lapp på skåpet om att jag måste tömma ut allt innan 12 imorrn då dom tänker knipsa upp låset. För vi har drog problem i skolan eller nåt och mitt skåp är inte mitt skåp fast det är det. Jag är trött, jag orkar inte.


http://9gag.com/gag/anYvnNq?ref=mobile.s.cp

Av Andrea - 5 februari 2014 08:52

Var precis hos tandläkaren. Enligt dom har jag perfekta tänder och jag får inte fixa till nåt... Tydligen växer allt på rätt ställe, rakt och utan problem för mitt bett, och jag har inga fysiska problem... bara lite inflammation i ena visdomstanden visade det sig, det kan göra ont ett tag sa dom. Jag kan inte tugga ordentligt, inte kunnat på flera månader, och det beror på att vishelvetet där nere inte har vuxit ut än. Det kan gå fort eller ta några år. Några år! Hur vet man det då, hur länge till ska man behöva lida för att få nåt? Och det här är sista året gratis. "Vi rycker inte ut tänder på 19 åringar eftersom dom fortfarande växer."
Men hallå vaaa? Känner typ flera stycken som fått det?? Men okej, jag lägger ner för jag orkar inte. Får leva med att vara rädd för att le ordentligt och inte våga skratta utan att täcka ansiktet. Jag är trött på att aldrig få hjälp. Livet är orättvist.
Mina problem är aldrig stora nog för att hjälpa men alltid tillräckligt stora för att andra ska lägga märke till dem, så att jag ska känna mig som ett freak. "Det får du lära dig leva med, det kan ju vara ganska charmigt i vissa fall!" Haah säg så du, visst blah blah men skulle du vilja byta då?

Av Andrea - 4 februari 2014 18:19

Övade på Jack Sparrow... Åt subway till lunch och sen blev det kaos på Vickys buss och jag tyckte allt var hysteriskt kul.

*Inne på en proppfull mini buss*
Killen sprang fram och chauffören hade stängt och killen knackade, men så började bussen åka så killen slog näven argt i dörren och då tvärbromsade chauffören. Så fick han gå på iallafall medan han blev utskälld. Hörde chauffören skrika åt honom inifrån och samtidigt kom 2 till springande. Men efter dom stängde chaffören dörren igen och startade motorn. Då kom en fjärde kille rusande med flaxade armar men chauffören blev less och rivstartade. Och så såg jag Vicky genom fönstret och jag fick skrattanfall åt alltihop. Den sista killen stod kvar och såg ledsen ut och jag ville inte att han skulle tro att jag skrattade åt honom... bara... hah hysteri! Och jag skrattar åt mig själv ._.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards