Alla inlägg under februari 2014

Av Andrea - 23 februari 2014 18:12

Blunt the knives bend the forks!
Smash the bottles and burn the corks!

Chip the glasses and crack the plates,
THAT'S WHAT BILBO BAGGINS HATES!


Åh såg just The Hobbit och den var så mysig på nåt sätt, speciellt i början! Jag har inte sett Sagan om ringen ens men kan testa nu känner jag x) Och asså ena dvärgen... Kili, var ju typ snygg? o_O

Av Andrea - 23 februari 2014 10:17

Letar efter små söta djur som kan ge mig inspiration till barnboken... Det finns ju möss, igelkottar, ekorrar och fåglar liksom. Kolibris är söta och de är de enda mindre och roligare/exotiska djuren jag kan. Men så fick jag syn på något annat som kan vara något bland det fulaste och sötaste någonsin! "Honduran white bats". Alltså små vita mini puttis fladdermöss med gula trynen som sover tillsammans i en KLUMP i ett LÖV! Dom är så ful söta att jag inte vet vad. Jupp. Som små fluffiga grisar med vingar?! Fast det ser lite äckligt ut när dom är för många hahah.

Av Andrea - 22 februari 2014 15:17

Asså jag tittar på Lost igen, pilot avsnittet och ååh mina bebisar! Så länge sedan! Minns hur avundsjuk och suktad jag blev på mangon (mangorna, mangosarna?) dom äter helatiden haha. Och varför är Evangeline Lilly så himla vacker för!? Kommer ihåg nu att det var efter henne jag också ville ha gröna ögon, haha liten Andrea xD och Chaarlie<3 "YOU ALL EVERYBODY!" Asså wääh nostalgi för allihop! Bästa karaktärerna.

Av Andrea - 21 februari 2014 21:15

Blev inga studier... Sitter och längtar efter sommaren... Det kan väl iallafall ta och bli vår! Det var ju till och med vår i onsdags vad hände med den??

Asså alla tre i samma pose xD orkar inte vad söta! Japp har kollat på supernatural hela dagen, överraskning!! Och en massa bloopers xD haha blir varm i själen.

Av Andrea - 21 februari 2014 07:53

Idag vaknade jag sju bara för att det äntligen är lov! Haah ligger ändå kvar i sängen så det är ok. Igår skickade jag in en svenska text jag kämpat med whoop 3 sidor och jag klarade deadlinen! Inte hänt på lääängee. Plus en uppdatering på barnboken. Egentligen skulle en artikel och 3 stora historiafrågor in också men men... De får jag försöka skriva idag, fast min tid kommer gå till psykologiprovet, måste kolla på Dumbo! Juste skrev ett realismprov igår också och det gick skit. Skrev nästan ingenting och jag har jätte dåligt samvete, min lärare kommer bli besviken på mig. Måste skärpa mig efter lovet nu.
Annars då? Jo jag måste börja rita mina bokbilder under lovet, kom ihåg det. Och försöka shoppa nåt nytt, kläder eller Andrea??, och skaffa ett sommarjobb! Hjälp har inga pengar hur ska jag klara mig, hur gör alla andra? Fasar inför studentmånaderna... Pank! Bankrutt! Jag måste snåla som bara den.

Men snart e denna roliga grej min! (Ja låt mig lägga pengar på vad jag vill.) Wee vill ha den nu!

Av Andrea - 18 februari 2014 21:54

HELLÅ jag vill ha en "Wreck this journal" av Keri Smith. Och när jag får sånna här fixidéer på saker så måste jag ha dem. Vill skaffa mig en sånn nuuu för dom verkar så kul! Gå loss på lite omedveten kreativitet eller brutalitet. Man ska liksom inte tänka, bara göra. Man får skumma utmaningar i den. Det är som en målarbok utan bilder och man bestämmer allt själv. Vissa förstör den verkligen bokstavligen haha. Vill oxå!

Av Andrea - 18 februari 2014 17:06

Så jag såg en grej. Och jag testade såklart...

Undrar om jag glömt nån? Hahaha jag vet inte vad dom här karaktärerna vill säga om min typ av MAN xD Lite missförstådda är väl vad de har gemensamt... HAHA jag vill ha en kille som är missförstådd alltså x'D Och rolig. Dom är roliga oxå. Mm herre jösses vad galet okej HEEJ.

Av Andrea - 18 februari 2014 16:21

Några hundra dagar kvar bara!

Haha tyckte det såg ut som alla gick runt och bar på tårtkartonger. Och jag fick skrattanfall när vår bildlärare satte på sig en, gjorde honnör och började skrika hysteriskt på tyska. 

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards