Alla inlägg under oktober 2013

Av Andrea - 6 oktober 2013 19:22

Hej hej :) En hektisk söndag i min värld tycker jag.
Idag var jag skogsmulle och följde med familjen ut för att plocka svamp i skogen... :O

Färgen på min hand ser jätte creepy ut...
Vi hittade mycket svamp! Jag fotade lite inspiration till min bilderbok också :)

När vi kom hem bakade jag bagels. Eftersom det fortfarande är kaosveckan (sista dagen äntligeeen, huurraaa alltså haha.) så blev allt sådär. Bröden blev asa fula och skrynkliga pga att jag råkade jäsa dem på bakplåtspapper utan mjöl. Det resulterade i att brödbullarna inte ville lossna och jag slet aggressivt loss dem och slängde irriterat ner dem i kokvattnet (japp de ska kokas) som stänkte upp på mig och fick pappa att skrika åt mig. Dom hade jäst upp så fint innan och jag vet inte vad som hände men jag blev såå arg (besviken haha många parangteser). Jag trodde dom skulle bli kompakta och snustorra så jag fräste åt mamma när hon försökte hjälpa till och ge mig positiva kommentarer, heh förlåt mammi!

Men de blev faktiskt rätt goda! Åt två stycken till middag. Det blev en bagel med philadelphia ost, avokado och tomat & en med philadelphia, rökt lax, tomat och trattkantareller!
Vet inte vad som hände där heller xP Vad vuxen jag känner mig! Var är Andrea som bara äter mackor med smör? X) En ostskiva brukar vara min gräns höhö. Är barnslig, ursäkta mig.
Nu måste jag slappna av i soffan heedååå!

Av Andrea - 6 oktober 2013 09:14

Lite bilder från fredag och lördag :P

Av Andrea - 3 oktober 2013 15:30

Hejsan!
Idag skrev jag historia prov och det kändes som det faktiskt gick bra. Har pluggat hela två dagar den här gången, tänka sig... Jag?! Haha, jag undrar om jag skulle få höga betyg om jag verkligen pluggade som man ska :P
Annars så hade jag bara min skrivkurs och en jätte kort "bild"lektion. Svenskan var inställd så vi slutade! :D Så jag åkte ner till Jakan...

Och fastnade i en tröja. Som inte ens var särskilt snygg...

Sedan satt den ändå bara som en stor påse, nä papperskasse! xD haha jag i omklädningsrum alltså... Fick inget nytt i väskan denna gång. Men jag MÅSTE ha nya kläder!!

Egentligen drog jag bara ut på tiden för det större måstet... Och idag var det... Att gå till frisören! *Damt damt DAAM*
Haha det var första gången jag behövde gå själv och betala själv. 400kr för att bli av med äckligt hår, trååk!

Hade ångest innan för mitt i-landsproblem idag var "kan man gå till frisören med fett hår?" (Tänkte att jag inte orkade åka hem, duscha, vända om och tvätta håret igen hos frisören.) Jag får en tid och hon går igenom mitt hår med kammen och sen klipper hon och jag tänker NEIN ingår inte tvätt automatiskt?? För jag glömde såklart att säga till och sen blev allt bara pinsamt för det var försent att säga till om det tyckte jag osv. Och så var det jätte tovigt...

Som sagt, detta är min kaosvecka, ska snart ta en sånJÄDRA dusch att jag kommer ut igen som Lillasjöjunfrun. Känns kul att tvätta bort all jag-känner-mig-stylad fix med en gång.

Hej så länge x)

Av Andrea - 2 oktober 2013 14:18

Jupp, idag var klassen på "3" föreläsningar på Stockholms universitet. Fick uppgifter om att anteckna på en av dem men det var svååårt. Gick på en föreläsning om digitala spel och på en om hur det är på universitetet.
Det jag vet att jag vill, är att jag vill plugga utomlands och de nämnde att man kunde plugga sista året i ett annat land om man gick där eller nåt. Lät braa så det ska jag kolla upp!

Lekte vuxen haha, satt på föreläsningen med en kopp kaffe x)
Under den här föreläsningen blev vi filmade (kultur kanalen på tv i höst?) och antagligen kom vi med för vi satt nästan framme vid scenen och en av oss ställde en fråga. Måste se det!

Vi fick varsin goodiebag med 2 nudelsoppor och tuggummin + sånnahär pappren om universitet.
Bestämde mig för att testa soppan hemma som den fattiga student man är x)

Jaa... det smakade lite underligt... Och HAHA dör:

Hahaha min mage x'D Äckliga färdig mat!

Just nu sitter jag i soffan och har fortfarande vidrig nudelsoppa smak kvar i munnen, blää! Vill veta vad mamma har att säga om sådan färdig snabbmat höhö!

Heedååå x))

Av Andrea - 1 oktober 2013 21:19

Hejsan. Idag var en hysterisk dag. Vi hade spex och vi var rooosaaa. Det kändes pinsamt på bussen då mina rosa tröjärmar stack fram, jag hade rosa naglar, en rosa ring, rosa snoddar runt handleden och mobilskalet var rosa. Sen var jag väldigt sminkad... Folk tittade lite på mig hohoho! Blev tillochmed rosa läppstift sen i skolan xD men kul var det! Men fotot blev jätte fult, ser ut som jag har afro (satte upp mitt flätlockiga hår) och skylten jag håller i skymmer typ hela mig och jag har inget ansiktsuttryck... Hahaha orkar inte. Tog ett mindre foto med Matilda och Vicky också och undrar om jag får hem det, hoppas jag kryssade i rätt ruta!

Dagens roligaste: Alla tjejer springer ut och in från toaletterna precis innan fotograferingen för att byta om, sminka sig och fixa håret. "Åååh fin tröja! vad rolig du är! vad fina ni är! åh rosaa!" typ så osv... Plötsligt stampar klackar i marken följt av ett högt "FY FAN!" i basröst och en hög smäll hörs från en toadörr som kastas igen. Jag blir typ livrädd och alla kollar bak där vår enda kille i klassen står i höga svarta klackstövlar, neonrosa strumpbyxor, svart skinkjol och skinnjacka med nitar och en blond peruk som hänger ner över ögonen.
Jag viker mig dubbel.

-Sen hade vi religionsprov som gick piss dåligt, kommer få F. Den här veckan är döpt till kaosveckan av en anledning.
-Sen hade vi gymnasiearbete och fick reda på att det blir "frilagd" vecka nästa vecka. Vi kommer få jobba med boken och måla kroki. Hjälp en naken cirkus tant ska komma på besök...
-Sen slutade alla. Men jag som har en lektion till tvingade Linnea att börja arbeta lite med sin bok för att hon skulle stanna kvar och hålla mig sällskap mohaha!
-Sen vare skrivkurs. Novell idéer någon?

Nu sitter jag och pluggar historia (pluggade* sitter i soffan och softar som en död fisk nu). Min rygg smärtar. Blöhöihaaa vill kasta grejerna i taket och tröstäta fett och salt.

HAhahaha Joseph Gordon-Levitt.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards