Alla inlägg under augusti 2013

Av Andrea - 20 augusti 2013 14:33

Hjälp! juste du finns ju bloggisen x)
Tjaa, kan säga att det hänt väldigt mycket och jag måste sova ut nu för jag är sjuk. Börjar skolan i slutet av veckan liksom!
Okej söndagen (tror det var söndag) var en hektisk dag. Vi skulle vara i kallhälls kyrka vid 10 och jag kom knappt upp ur sängen med min rossliga hals xP Men vi var i god tid! Vi skulle dit för min kusins konfirmation :) Så stolt för att hon uppträde! Du sjunger så fint Julia!!
Sen blev det kalasande på mat och jag åt mig fullständigt proppmätt på köttbullar, potatisar, pastasallad med kycklingar, bröd, och rostbröd med oliv mos, äppelpaj, KLADDKAKA, kolapaj och bullar!

Och efter det blev det dags att fira bästaste Elins 18 årsdag (Grattulationer till dig fina! Nu är du en tant som oss andra ;) <3) med grillad kyckling, tzatsiki, potatisar, sallad och KLADDKAKA med bär!
Fattar ni matkoman jag hade den dagen! Haha xD Men det var så gott och jag älskar mat och hatar när man inte orkar äta mer! Mat mat mat!!

Oooooch dagen efter alltså igår, hade Matilda, Sigrid, Viktoria och jag planerat in ett Harry Potter maraton. Ca 19 h film tittande x) Vi började vid 9 på morgonen och egentligen skulle det ha slutat vid 5 nästa morgon men vi gav upp vid 1 för vi somnade x) Livnärde mig på chips, läsk, godis, bullar, saft, en liten burk med frukt och så dip den dagen...

Herre jösses. Jag ber till Matkoma Guden för de här dagarna alltså, snälla skona mig xD Jag ska inte äta något onyttigt mer nu! Och så får jag försöka börja träna i höst. (Och det är en helt annan Gud... Behövs svart magi för att jag ska ta mig i kragen.) Bläää och nu ska jag inte göra något annat än att ta det lugnt hemma med snytpapper. Inget mer stohejj innan skolan börjar. Är sjuk och slutkörd haha xD Tack för mig!

Men trevligt har jag haft det, jajjemän! Och så roligt, rena härliga minnen för livet! ^^ Kram på er och tack för ett fin fint sommarlov bästaste kompisar!<333

Av Andrea - 17 augusti 2013 10:52

Godmorgon! Kom hem vid 8 imorse från Elins 18 års fest xD japp. Haha kul var det iaf och jag hoppas att du tycker att det blev lyckat och super awesome Elin! Grattis i förskott! ^^

God frukost! Gjorde bacon och äggröra till mig själv xP lite bränt kanske men kändes som det var det godaste jag någonsin ätit xD (en hemlis: Jag typ hatar ägg) sen blev det två mackor med Philadelphia och tomat med varm choklad till x) mumsigt! Hela familjen var uppe och åt samtidigt för en gång skull oxå xP

Av Andrea - 15 augusti 2013 15:39

Hejsan svejsan.
Idag sitter jag hemma med sällskap av en gammal vän som brukar hälsa på när jag börjar bli krasslig. Min vän Astma känner alltid på sig när jag mår dåligt så igårkväll kom hen över på ett spontant besök som vanligt. Skulle vara bättre om hen någonsin skulle kunna säga till i förväg... Antar att jag är van men jag gillar inte överraskningar.
Vi var vakna runt 4 i natt för hen låter mig sällan sova när hen är på besök, hen har så mycket att visa mig. Hen får mig nästan att blöda ur lungorna, och det är det inte många som kan! Sedan kom mamma in med honungsvatten och det hjälpte oss till viss del att somna om igen tillslut.
Vid kl 12 på dagen skulle jag egentligen ha fikat hos farmor och farfar men Astma tyckte helst att jag skulle stanna hemma med hen istället. Kanske skulle vi ha bjudit över Feber också ifall jag inte hunnit säga nej. De kan vara lite väl krävande tyvärr, de här vännerna.

Av Andrea - 14 augusti 2013 21:47

Syns inte bild kanske, men så små!

Av Andrea - 13 augusti 2013 22:44

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost...


**THE BEAT**

Japp jag kom hem från Zakynthos idag med Elin, Kajsa och Sara :D En super kul vecka som jag inte ångrar att vi gjorde tillsammans!<3 (ett hjärta är hit satt men mobilen vill ibland inte tillåta det av nån anledning så... Aa)

Maten där nere var super duphär god, kommer få desperata cravings efter den! Fotade inte min favorit chicken souvlaki "kebab" tyvärr, men huuu vad den var mumsig. Hade matkoma hela kvällen x)) hahaha...

Restaurang bilden är från Google men den och en annan som hette Papillon var våra favoriter! MalagaHAballa vad gott det var<333 (tre hjärtan, och om de syns, ignorera parenteserna...)

Och två bilder från två olika kvällar i den hysteriska ungdomsstaden och där vi skulle bott först, Laganas :P crazy crazy

Och så vår lilla club Mushroom! Så liten och söt xD Första kvällen träffade vi ett par roliga britter som vi hängde med x) Oh but Jesus!
Det var även ett neonpartaj där en kväll. Så då blev man målad med självlysande färg i ansikte och på kropp! Så häftigt! Fick ett självlysande armband oxå :) Och senare köpte jag ett neon nagellack som jag måste testa! Wiheey!

Av Andrea - 1 augusti 2013 10:24

Hej på er! Har bara slappat kan man säga, för nästa vecka blire nog rätt intensivt x) det blir Grekland vettni!
Ska faktiskt börja packa lite idag så att jag ser hur mycket det blir. Antagligen lite, har inga sommar kläder alls i år eftersom jag vuxit ur allt! Har två shorts... Typ två tröjor också... På riktigt... Aja får lida för sista gången och sen ska jag lära mig att shoppa ordentligt! Japp så säger vi! X) haha

Igår gick jag spåret snabbt med pappa i duggregnet och sedan gosa jag med Chai vid datan. Han är helt gosgalen och skrikigare en vanligt! Och Gud vad läskiga blixtarna var igår kväll!

Nu ska jag fixa lite mat till Mildis och skriva avbocknings listor!

Bara för att dom fick mig att skratta x)
Byby!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards