Alla inlägg under april 2013

Av Andrea - 3 april 2013 14:23

Gaah jag håller på att bli förkyld! IGEN?! Blä tyckte jag sa så för några månader sedan efter feberfrossan jag hade då med...
Aja ändå "lyckades" jag laga mat till mig och lillesyrran som jag måste passa i veckan. Gjorde EGNA köttbullar (utan recept) och makaroner! Brände köttbullarna och överkokade makaronerna hahaha. Orkar inte, jag kan verkligen inte.
Nu ska jag snyta mig. Tänkte att ni borde veta det. Det är trots allt min blogg haha. Jätte intressant.
Haha hej då x)

Av Andrea - 3 april 2013 12:09

Jätte bra böcker! Längtar till sista delen kommer ut Dx Har ritat massa fanarts som är sådär... Haha men det är kul! Har ritat Minoo mest som ni får se under. De andra är Vanessa och Linnea.

Hahaha roligaste xD läs!

Av Andrea - 2 april 2013 15:31

Igår, natten mellan 1-2 april, misshandlades en humla i ett hus i Järfälla. Humlan hade lyckats ta sig in i äldsta dotterns rum någon gång under dagen, enligt en viss teori, och slutligen hamnat i en tvättkorg, tillhörande 17 åriga Andrea.
Chai är den åtalade. Han blev påkommen mitt under den brutala misshandeln. Humlan skadades så pass mycket att den inte längre kunde flyga. Andrea som hade mobilen nära till hands, hann fota några bilder innan hjälpen nådde fram. Hon beskriver incidenten som chockerande.
"Jag hörde skriken redan från trappan. Surrande läten som gav mig kalla kårar. Men det var först när jag kom upp och såg med egna ögon, som jag kunde koppla ljuden"
Nina 43, mamma till Andrea, sov i rummet intill när detta inträffade. Men det var hon som vågade gå emellan. Humlan släpptes fri från badrumsfönstret.
"Sådana här händelser är svåra att glömma, men jag hoppas vi alla ändå kan få en god natts sömn."

Vi varnar känsliga läsare för bilderna nedan.

Av Andrea - 1 april 2013 21:00

Hallå :) Haft en bra 1 april? Ja jag har tagit det lugnt, solat och typ styrketränat... Liiite. Spelade LittleBigPlanet med Matilda och Olle också. Herre har inte spelat ps3 på år!
Idag blev även jag och Matilda lurade. Ja 1 april ni vet. Men vi brukar inte "fira" så det blev en riktig överraskning.
Mamma och pappa låg bakom det.
Anledningen?
För att vi skulle städa huset ordentligt med en gång utan tjat...
Blä på dig mamma! Dom ljög om att vi skulle få gäster på fika och att de skulle vara framme om en halvtimme. Jag klarar inte av överrasknings människor som ska komma på besök när man inte vet om det! Och det stinker sjukdom och allt är kaos och så ville mamma att vi skulle baka, jag låg i soffan med pyjamas och behövde en dusch... Blev så lättad när dom april-aprilade då. Heh, ja... Låter inte som värsta grejen men för mig var det jäkligt jobbigt x) haha. Dom känner mig och vet hur dom ska ge mig ångest på enklaste sätt, puss på dom<3 tja jag har aldrig lyckats städa rummet på en kvart förut, ny lärdom.

Nä nu får ni knas bilder Chai! Tja varför inte liksom, internet behöver lite mer katter höhö.
Beboo<33

Av Andrea - 1 april 2013 09:50

Åh det där påskriset hade varit nåt x)

Hej på er!
Den översta bilden... Um vet inte varför jag skrattade åt den men den får va där för nu är det fågelkvitter man vaknar till. Och ljus! Har ni ställt om alla klockor? Aa vad bra! Dags att vakna tidigare och lägga sig tidigare, men sommaren är på väg! Weho^^

Idag är det dags att träna lite igen. Ska försöka styrketräna och blir nog utdragen på promenad med mamma. Men nej det orkar jag inte haha har träningsvärk efter shoppingdagen igår... Stan e stor. Mm. Gör hellre lite övningar och sitter ute i solen!
Ha det bra xP

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards