Alla inlägg under april 2016

Av Andrea - 3 april 2016 16:30

Hej!
Idag gick vi en promenad med mormor igen runt hästhagarna.

Därefter tog vi en fika.
Jag valde en fudgekaka som kanske inte ser så rolig ut på bild, men åh så god den var! Vill genast baka en egen.

Jag har även lust att baka vaniljbullar igen men risken är att jag kommer äta upp dem då. Och nu ska jag försöka bli nyttig igen!
Men jag vill bara baka för att baka och inte för att äta.
Knäpp.
Åh! och på tal om ingenting, jag har lust att smaka skagenröra eller toast skagen någon gång. Bara så ni vet... Jag vet inte varför jag skrev det. Men jag har aldrig ätit det förut.

Ha det bra!

Av Andrea - 2 april 2016 23:11

Tjolahopp.
Mamma vaknade på fel sida idag och som vanligt var det mig all frustration gick ut på. All empati för mina misslyckanden och mina problem förvandlas till svidande pikar när hon är på fel humör.
Därför var jag ledsen hela förmiddagen.

Jag och lillasyster var tvungna att gå ut och springa spåret innan vi fick äta lunch sedan, men det var ändå rätt skönt när vi väl kom ut. Vi pratade hela vägen och det kändes bra och nyttigt. Det är det fina med att ha en syster.
När vi kom hem igen var mamma fortfarande sur.
Jag föreslog att var och en av oss skulle skriva ner sin egen tolkning av dagen och sedan läsa varandras texter.
De gick med på det men vi tog det muntligt istället. Det slutade faktiskt i tårar för min del och mamma bad om ursäkt.
Men alla fick större förståelse för varandra iallafall, så min idé var kanske inte så tokig. Kan rekommendera det, haha, jag kanske ska bli familjerådgivare? Nä, skämt åt sidan.

Nä fy, jag är glad att den delen av dagen är över. För nu känns det lite bättre. Vi verkar vara sams igen.
Vi bråkar inte ofta men när vi väl gör det är det alltid en massa grejer som alla gått och burit på som kommer upp och allt blir så stort. Det är värst när just mamma är på fel humör för då dras hela familjen med.

På eftermiddagen kunde jag fly hemifrån för att träffa Vicky och gå på biopremiär istället för att sitta hemma och grubbla.
Först var det kaos med tågen. På stationen var det oroligt människohav och förseningar. Vi hade reserverade biljetter som väntade på oss men vi missade tiden då vi skulle ha hämtat ut dem. Som tur var hann vi köpa nya.
Sedan beställde vi den största popcornen och såg den knasigaste filmen i en fullsatt biosalong. Filmen hette "10 Cloverfield Lane" och hade the biggest plot twist I ever seen.
Alltså haha...
Varken jag eller Vicky visste något om handlingen, genren eller någonting. Jag vill inte spoila men det gick från att vi trodde att det var en verklighetstrogen thriller som sedan helt oväntat slutade som en Science fiction med lite action...
Den var iallafall underhållande!

Godnatt på er och kram!

Av Andrea - 1 april 2016 16:08

Jaa... Hej igen. Det förra inlägget slutade lite speciellt.
Jag satt på en sten med huvudvärk och väntade på att pappa skulle bli orolig. Men det blev han inte.
Han svarade aldrig så efter en timme och 20 minuter skickade jag ett meddelande till mamma isället som svarade på direkten. (Jag strejkade ju så att ringa dem blev lite fööör desperat liksom (haha))
Det visade sig att hela familjen var hemma i soffan med uppdukat fredagsmys framför sista delen av Hungergames. För den hade jag ändå redan sett så de passade på att se den innan jag kom hem.
Det kändes verkligen bättre för mig!
Deras ursäkt var att de trodde att jag skulle på bio eftersom jag sagt att jag kanske skulle det imorse. Jaa det trodde jag med! Men så kul skulle vi inte ha det.
Ingen i familjen hade alltså märkt att jag var sen. Kul! Tänk om jag hade dött på den där stenen? 

Aja, jag är egentligen inte så sur som jag kanske får det att låta. Jag är mest besviken på Arbetsförmedlingen för att jag känner mig orättvist behandlad.

Herre, nu ska jag ta alvedon och sova på soffan.
Ha det bra!

Av Andrea - 1 april 2016 15:12

Hej, hoppas ni mår bra! Och att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Jag ber om ursäkt för alla bittra inlägg...

På morgonen "firade" jag och Vicky 1 April genom att busa med Linnea om att vi vunnit 100 000kr på Triss. Vi vet inte om hon kommer gå på det för vi väntar fortfarande på svar... Hon befinner sig på andra sidan jordklotet, så det är förståeligt om hon inte kan svara. Haha. Önskar jag var i New York också...


Jag hängde inte ens med varför vikarien visade Mumin i början, utan ljud också? På riktigt.


Nu är skolan äntligen slut iallafall och det är helg. Jag har precis haft en otroligt OTROligt seg dag. Igen.
Vad fasen klassen? Alla har övergivit oss nu förutom 2 andra som också lidit med mig och Jas under dessa 3 dagar.
Okej nu är jag elak mot vikarien, det är klasskompisarna jag egentligen är irriterad på. Nä det är skolan och alla som bestämmer.
Vi blev bara 4 stycken elever totalt idag. Vad beror det på? Detta ska vara en studiemotiverande kurs men vad gör vi om dagarna? Ingenting vettigt!
Jag väntar liksom på att Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen ska komma överens om min ersättning som strular fortfarande. Jag får liksom inga pengar men jag kommer till skolan varje dag. Och jag måste promenera hela vägen till skolan för att jag inte har råd att åka buss...

Blir ledsen också när typ ingen av klasskompisarna, inte ens de man umgås med kommer hit längre.

Skickade meddelande till våra "svikare" på kik. Deras ursäkter gjorde inte någonting bättre. Haha!

Överdriven djup suck "Killar".

Dessutom hade vi kommit överens om att äntligen se den där bion vi lovat varandra för över en månad sedan. Så ännu en anledning till varför vi är besvikna på dem idag. Man kan ju meddela innan?


Jag har dessutom sprängande huvudvärk. Antagligen därför jag är ÄNNU surare. Åt ingen lunch heller för köket är inte här för INGEN är i skolan och sedan satt vi instängda i ett mörkt rum och såg en dokumentär om Nord Korea.


Egentligen ska jag gå hem nu men jag pallar inte mer. Jag frågade pappa om han kunde hämta mig isället. Men han svarar inte heller i sin mobiljäkel så jag strejkar genom att sitta på en sten och svälta ihjäl tills han märker att jag aldrig kommer hem.
Kanske får sitta här i några timmar och sura för mig själv. Det är sol iallafall så det finns någonting att vara glad för idag. Nä nu haglar det också??? Vad i.

Hejdå!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards