Alla inlägg under januari 2016

Av Andrea - 14 januari 2016 15:18

Några bilder av Anne Taintor kom upp på Pinterest och jag började genast skratta åt deras miner. Superglada hemmafruar med en text som menar tvärt om.

Alltså. Sista bilden är roligast. Hon skriker på insidan men försöker le ändå.
Okej jag måste sluta, det låter som om jag har någon form av sadist humor.


Till något mycket tråkigare som jag fick reda på efter jag postat det här inlägget. Jag lägger till det även om det går från flum till allvar. Blev faktiskt ledsen när jag såg det här. Det är ju Snape och kommer ALWAYS vara Snape!

Tänker tända ett ljus och ha en tyst minut för Alan Rickman.

Av Andrea - 10 januari 2016 17:56

Efter en halvt sömnlös natt med mardrömmar, gav jag upp och steg upp. Tog en lång dusch och gick till bussen.
Därefter träffade jag upp väninnorna för en liten fika inne i Stockholm staden. Vi fick julklappar av Linnea också!
Det är så kallt ute nu så jag valde att dricka varm choklad. Jag är van att göra min choklad med mycket kakao och utan något sött i alls. Tyckte därför att den här inte smakade något annat en varm mjölk med grädde i, hehe. Så det var lite synd.

Av Andrea - 9 januari 2016 16:28


Det blir lite magiskt med hästarna tycker jag.


Ny serie: Miss Fisher's Murder Mysteries. Jag är fortfarande fast i Downtown Abbey, jag och mamma ska börja på säsong 4. Men jag kunde inte låta bli att kika på den här också när den kom upp på Netflix. Har sett 2 avsnitt redan.
De är så olika fast de nästan utspelar sig under samma årtal. Serierna är så vackra att titta på.

Uppdatering från dagen:

Alltså NÄE. Jag hade laddat upp med bananglass åt oss alla i tre olika smaker för ikväll. Jordnötssmör, hallon&blåbär, och mango minsann.

Det var dags för Downtown Abbey, jag och mamma har kollat flera avsnitt varje kväll och nu är vi på säsong 4. Vi trodde vi genomlidigt det värsta när viktiga personer dog och försvann från serien. 

Men så händer något fruktansvärt en av karaktärerna man bryr sig om och som man har följt så länge. Jag visste inte ens att serien skulle innehålla sådanna mörka teman. Jag måste söka på innehållsbeskrivningen eller vad fasen det heter för jag hade gärna velat bli varnad. (Spoiler i vit text) "Våldtäktsscenen med Anna.

Jag är rätt upprörd just nu. Jag väljer alltid att kolla på lättsammare filmer. Jag vet inte ens om jag vill se mer nu. Jag klarar inte av att se tunga draman eller verklighetsstrogna filmer. Den här serien har alltid kännts så romantisk, även när det var krig och död.

Nej, USCH. Hur ska det gå? Hur ska det sluta?  

Av Andrea - 6 januari 2016 16:51

Idag fick jag vänta på familjen när de tränade på Sats för jag äger inga träningskläder, och sedan åt vi lunch på Garden. Jag tog focaccia med brieost.

Chai såg lite ut som en skabbig räv idag haha.

Av Andrea - 5 januari 2016 10:49

10:45 Just nu sitter jag i väntrummet. Jag ska laga hålet i tanden om en kvart. Det börjar suga till i magen. Jag har svårt att slappna av. Det känns som jag är här varje dag. Det är skidsport på TV och två tanter i väntrummet. En pratar med finlandssvensk brytning i telefon och den andra läser en tidning.


10:54 *Aaaah* Är stel som en pinne. Har allt hår i ansiktet och det sticker i ögonen. Jag undrar om jag måste säga till att jag äter allergitabletter?


11:25 Jag får reda på att jag är en timme för tidig. Men hjälp! Om 20 minuter från och med nu är det alltså dags att laga hålet...


11:58 Det går en svensk såpa på TV med dramatiska repliker.

"Du vill inte gifta dig med mig för att du är obotligt sjuk", säger tanten.

"Nä, jag vill gifta mig med dig. Du har goda ögon", svarar gubben.

"Och för att jag kan steka potatisplättar."

"Haha, ja."


13:28 Nu är jag hemma och klar med lagningen. Den syns inte och det gör inte ont. Det var bara väldigt obehagligt. Men inte lika obehagligt som när jag drog ut tänder. Skräcken för bedövningssprutan är uppgraderad däremot. Trodde att jag var klar med den. 

De var iallafall jätte snälla mot mig. De berättade hur mycket det var kvar och om de skulle öppna fönstret. Jag trodde inte att jag kunde andas vid ett tillfälle. Det luktade rök och ilade och det smakade typ mjölk(..?) när de borrade. Jag gick därifrån med två nya tandborstar och en liten rabatt för att jag hade väntat så länge innan. Snällt!

Av Andrea - 3 januari 2016 17:32

Idag var vi ute och gick i snön och sedan åt vi vårrullar till lunch. Vi saknar Asien.
(Min "dippsås" blev väldigt god om jag får säga det själv.)
Annars har det inte hänt något speciellt idag. Jag och mamma är fast i Downtown abbey världen. Vi har kollat klart på hela första säsongen snart. Egentligen har jag redan sett den förut men nu förstod jag mycket mer haha.

Av Andrea - 2 januari 2016 10:30

The rest of the world was black and white

But we were in screaming color
And I remember thinking...


Jag har inte duschat sedan förra året...

Haha jag vet, torrt nyårs skämt. Ser iallafall fram emot en lång ordentlig dusch! 


Nu är mamma och Tildis hemma! De kom hem igår kväll. Det första mamma sa var; nu ska vi bli nyttiga och "lära oss att andas". Haha x) Men just idag ska vi se videos från deras resa och äta godis. Hehe.

Och alltså hahaha, Chai är verkligen knäpp i huvudet. Punkt.

Han har varit kelsjuk, ängslig och ensam hela veckan... Men nu när mamma och lillasyster äntligen är tillbaka får han total damp. Han spinner och biter dem på samma gång. Han anfaller endast dem..flera gånger...

Till exempel; nyss låg han och sov men sedan vaknade han när mamma satte sig i soffan. Från ingenstans bestämde han sig för att bita henne i ryggen? Sedan blir han aggressiv när vi tar bort honom.

Vad är det för fel på den där katten? En återkommande fråga.

 

Om han hade varit en hund hade han ju varit farlig. Antar att han är arg och undrar hur de kunde lämna honom. Hahah jag blir galen på honom. Ska aldrig ha husdjur någonsin igen. Hej!


Av Andrea - 1 januari 2016 13:29

Gott nytt år alla och god fortsättning!


Slutet av 2015 och början av 2016 blev helt klart den roligaste utekvällen på länge. Dock lite antiklimax för att vara nyår eftersom vi missade raketerna. Det blev inget stort KABAM efter nedräkningen liksom. Men då har vi testat det! Nästa år kanske blir utomlands, vem vet ;) 
Annars var det en rätt händelserik kväll. Tänker skriva upp punkter som jag antagligen inte kommer fatta i framtiden om jag läser detta igen. 

-Peter med knuten

-Jag fick inte tag på ett glas champagne vid 12 slaget :(

-Göteborgaren

-Malmö som skulle ta sig en rök (oklart?)

-Plus en skön, surrealistisk hemresa i en taxi med dånande musik och två andra random snubbar.

Så värt pengarna även fast jag behövde ta nattbussen också några få stationer till för att komma hem till dörren. Men är glad för jag har inte gjort av med så mycket pengar som jag trodde när jag kollade kontot idag.

Ännu ett internskämt, haha sorry!

Snapchats från när jag längtade efter guacamolen jag förberett innan. Haha. Det var så gott med salt efter allt sött och syrligt under kvällen.

Idag mår jag sådär. Är bakis. Brukar inte må illa men nu är det känsligt.

Vaknade någon gång av att Chai hade utbrott på min dörr. Han får inte komma in längre pågrund av mina allergier. Han har varit as jobbig nu när två medlemmar i familjen saknas. Han sover hos lillasyster annars. Det hjälpte inte att pappa jobbade inatt heller. Kattskrället hade panik och krafsa och skrek i säkert en timme oavbrutet, men jag kunde inte röra mig, plus att jag hade frossa. Blev svinkallt från ingenstans. Kanske dog elementet? Väldigt oklart. 

Just nu är det knäpptyst här hemma. Dock tänker jag bryta tystnaden med Taylor Swifts nya musikvideo!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards