Alla inlägg under april 2014

Av Andrea - 17 april 2014 20:31

Spaaaace unicorn! Soaring through the staaars! Delivering the rainbooows all around the world.

Aa hallå på er. Igår kollade jag på Harry Potter, vilket var märkligt. Jag har fått för mig att jag ska försöka gilla dem nu haha. Var och letade efter böckerna snabbt på biblioteket men hittade ingen av dem...
Matilda och jag promenerade, efter lite stök och bök i garaget, ner till Ica och köpte ett kilo påskgodis. Och varsin glass! Vi mår illa nu för det kom bara en påskkärring hit och då blev vi liksom tvungna att äta upp alltihop själva...

Av Andrea - 16 april 2014 20:26

Internet eller vår wi-fi grej slutade fungera idag, hah i-landsproblem... jamen det är jätte irriterande faktiskt när allt blir trögt.
Jag var ensam hemma för Matilda stack till Olle så jag fick prata med pappa i telefon om hur jag skulle dra i alla sladdar och trycka på en massa knappar. Oteknisk människa här. Det fungerade inte förens han kom hem och joxade själv. Kunde iallafall spela Sims som jag inte spelat på länge, satt ute i solen endast en timme för sen fick jag nåt äckligt bett på vaden som är rött, skrovligt-hårt, varmt och kliar satan... Och så har jag jobbat på med barnboken. Rätt så effektivt tycker jag. Har ont i ryggen nu.

Fick en liten feministattack när jag googlade på utklädningstips till skivan jag ska på med filmtema. Asså...

Nu måste jag duscha. Imorgon har jag blivit tvingad att dra ut Matilda på promenad... Egentligen är hon tvingad att dra ut mig. HEEJ jag är 19 år men mamma bestämmer fortfarande över min hälsa, haha nämen det är bra lilla mamma jag kommer inse det sen xP Det är ändå en promenad till Ica för att köpa påskgodis till påskkärringarna som kanske knackar på imorgon hahah.

Av Andrea - 14 april 2014 10:07

Sitter ute i solen och känner värmen, så härligt för jag hataaar att frysa. Det jobbigaste är alla kryp som kommer fram igen. En äcklig flyga försöker seriöst irritera mig med flit. Och sen alla fjärilar som flaxar i ansiktet på en...
Det låter som det står svanar eller gåsar(gäss*) och skränar någonstans i närheten. Men det är antagligen skator haha? Två små blåmesar prasslar i vår buske och jag måste säga att de är de sötaste småfåglarna. Tja idag är inte mycket inplanerat, blir att fixa mat till Matilda vid lunch och slappa!

Uuh egentligen borde jag rita och göra mina läxor... Jobba lite effektivare.

Men allt blir bara ofärdiga skisser och kladd... Även fast jag försöker känns det som.

Haha precis så... *Suck*
Aja, en trevlig (ledig) måndag på er!

Av Andrea - 13 april 2014 10:40

Haha x)) Verkar som det är fler än jag som har svårt för våra bildlektioner nu!

Sen såg jag hobbit igår ju, och jag kunde bara tänka på de här bilderna hela tiden när draken kom.

Av Andrea - 12 april 2014 18:32

Promenerat, ätit massvis och nu blir det The Hobbit 2! Iiih^^

Av Andrea - 11 april 2014 20:51

Idag har jag slappat och sovit för det mesta. Bakade precis KLADDKAKA, ovanligt va? Dubbelsatts. Mår sådär nu. Annars rullar Snabba Cash på tv-rutan. Jag kollar inte direkt, men de spelar väldigt bra för att vara svenska skådisar.

Lite från min we heart it:

Av Andrea - 11 april 2014 10:41

Okej allt handlar om Disney just nu men jag hade faktiskt värsta arbetet om det precis som jag skrev klart så sent som igår om ni läste förra inlägget så döm mig inte jag är bara lite halvt hjärntvättad okej?!

Jag får knäpp! Ser fram emot 2018. Jag som förväntas vara vuxen då... 23 år gammal faktiskt...
Nope! vill vara barnslig för det är så mycket roligare. Jag kanske borde bli amerikansk nanny ändå. Så att jag kan gå på bio, se filmerna när de har världspremiär och allt sånt där skoj som USA har lyxen med att ha. Nää helst skulle jag vilja jobba med Disneys animerade filmer själv, typ hålla på med concept art eller storyboards. Det är en såndär dröm som man vet är omöjlig och aldrig kommer hända, men man blir ändå inte ledsen av det om ni fattar haha xP Tror det mest är stress, press och panik. Men resultatet av allt arbete är nog värt det...

I alla fall, tillbaka till 2018! Det ska som sagt komma en ny Disney prinsessa från Polynesien och filmen kommer att innehålla gammal mytologi. Disneys "Moana" kommer att bli: ?Something fresh and original, not a fairytale movie..."

Pressen kommer nu, men de som bestämmer allt MÅSTE faktiskt lyckas med handlingen så den inte blir en lika stor besvikelse som Frost! Helt ärligt.

Av Andrea - 10 april 2014 22:26

Idag har jag suttit framför datorn från klockan 8 på morgonen till halv nio på kvällen och skrivit viktigheter mhm! Mina ögon blöder av alla pixlar, kommer få cancer.

Jag fick skjuts till skolan av mamma för ovanlighetens skull. Kom till skolan halv 8 med en burk kakor och tunnbröd. Kl 8 skrev alla svenska nationella och jag satt kvar enda till 12 så läraren stod och stampade. Sen åkte jag buss hem och skrev hela Disney uppsatsen (bara paus för middag). Den skulle lämnas in idag och blev 6 sidor lång med bilder och jag hann! Äntligen passar jag tider och deadlines igen (iallafall på alla arbeten vi fått nu, heh, har ju fortfarande några rester... men det vill jag inte prata om nu!) Asså jag nästan tjuter av lycka för nu kan jag ta loooov!!! Glad påsk allihop!

Gifen funkar inte men den visar ändå vad jag vill förmedla.

Haha och här är min fula förgrund för en oljemålning vi håller på med. Den ska vara klar nästa lektion... Alltså bajs helvete på skolan.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards