Alla inlägg den 18 september 2015

Av Andrea - 18 september 2015 23:56

Jag rensade gamla tecknings-lådan igår. Jag har äntligen fått en byrå till mitt rum, nu kan jag gömma lite skit i lådorna.

Skrattade gott och länge åt alla mina olika "fangirl och fix-idé perioder". Har haft sååå många, knäppt att jag har glömt bort det. Störst var nog sjöjungfrur, coola tjejer, älvor, påbörjade men knappt färdiga sagor (i mängder), Twilight, Resident Evil och manga. 
Fotade några av alla bilder. Egentligen inte de mest ihågkomna eller finaste teckningarna direkt. Men det är antagligen bara roligt i mina ögon så det spelar ingen roll. Jag saknar att rita,jag älskade verkligen att kladda på papper i flera flera år. Men jag fattar inte varför alla tyckte att jag var bra på det??


Okej, här kommer de i någon form av nummerordning även om jag är osäker på den egentliga ordningen.


1. Den där "Lillgamal" perioden alla barn har. Jag hade gjort en liten serie om varför man inte ska röka tillexempel... Hahah visst...



2.Jag hade en fågel period också. Jag älskade småfåglar och kycklingar... 


3. Jag har nog alltid älskat långklänningar och nu hittade jag högar av "mode idéer"...

Älskade mina nya pennor också så jag målade med allihop verkar det som. Undrar hur gammal jag var?


4. Ett tag ritade jag bara figurer i boll form. Jag har massvis med teckningar av dem, vissa har till och med namn och personligheter samlade i en liten bok... 


5. Ett ord... Twilight...

Asså jag vill inte ens erkänna hur mycket hemskt jag hittade från den perioden i mitt liv. Har glömt bort att jag var så fast och så galen.




6. Tack vare Twilight sedan hade jag en "Angsty-teen" romantisk period som innebar vampyrer eller änglar och heta kyssar. Alltså HAHA!

Tror att det här är någon egen variant av den där House of Night serien som var riktigt dålig, men som man tyckte om då för att den innehöll vampyrer med tatueringar i ansiktet... 


7. Perioden när jag älskade 1800-talet eller liknande. Tror att det var efter Stolthet och Fördom (serien från 1995). Gjorde mig besväret att hitta på tjusiga namn till varenda en av alla karaktärer jag ritade också...


8. Sedan kom Resident Evil med skräck och zombies och tog över mitt intresse med storm. Då blev det action, fight och vapen på teckningarna istället. Haha!

Jag visste inte att man höll i vapnen på det där sättet. 


Ja... Det här var nog inte ens 15% av innehållet från mina lådor. Roligt och pinsamt är det iallafall att gå igenom så många minnen.

 

Nu ska jag gå och lägga mig GOD NATT! 

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards