Alla inlägg den 6 september 2015

Av Andrea - 6 september 2015 16:48

Heej! Det blir visst lite långa pauser här. Men idag är jag i stort sätt frisk igen och det hände äntligen något som jag kan skriva om. 

För idag

...trumvirvel...

Var vi på bio!

Yay! Det är äntligen bio-väder eller vad säger ni? Det SPÖregnar verkligen ute. Jag har en fras som har fastnat i huvudet som jag tror kommer från en engelska lektion jag hade i lågstadiet, "It's raining cats and dogs". Hm.

It's raining men har också lyckats fastna från någonstans ifrån.  


Tillbaka till bion. Vi såg Insidan ut denna gång. Det är den där nya söta Disney Pixar filmen som handlar om känslor. Och åh så fin den var, jag blev glatt överraskad. Med handen på hjärtat säger jag att jag brukar föredra de med prinsessor haha. (Längtar efter den om den polynesiska prinsessan Moana tex.) 

Men Insidan ut var riktigt bra! Känns som Disney äntligen lägger i lite mer arbete i sina barnfilmer igen, och inte bara kastar fram något för pengarnas skull *host* Frozen *host*.

Den här tänker jag se igen fast på engelska någon gång.    

Jag har blivit så blödig på siståne. Speciellt med tecknade filmer, det är något extra med dem. De får mig att vilja börja gråta under hela filmen. Det behöver inte ens vara något sorgligt som händer, jag vill bara gråta haha. 

 

Animationen blir bara bättre och bättre, allt är så färglatt och fint och detaljerat och allt arbete bakom med storyboards asså de som gör filmerna har världens bästa jobb!? 

Okej, nörd. Men det är min sanning.

 

Ciao!

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards