Alla inlägg den 27 juli 2014

Av Andrea - 27 juli 2014 12:05

Igår var jag på ytterligare en ö. Den här gången tillsammans med kusinerna och mormor. Vi skulle hälsa på mormors gamla "flört" och det lät helknasigt först eftersom han har fru. Men de var jätte trevliga mot oss alla! Danne hette han och jag tror aldrig jag träffat någon så social och full av energi, speciellt i hans ålder! Han hade nog mer energi än alla oss 8 pers tillsammans skulle jag tro. Väldigt lättsam och rolig, om ni träffar honom kommer ni att förstå, garanterat. Han har tydligen ägt Utö bageriet.

På morgonen hämtade vi mormor sedan åkte vi till båten. Vi fick vänta en stund och jag stod och tittade på militärerna i marinblått som ordnade familjedag. Fick lust att åka med dom och titta.
Men vår båt till Utö kom och väl framme på ön kom Danne fram och hälsade på oss. Vi åkte till hans hus bak på ett flak och vi blev fulla av damm. Det såg ut som vi åldrats några år eftersom vi alla plötsligt var gråhåriga. Hemma hos Danne och Christina blev det jordgubbs- och hjortrontårta. Efter det åkte vi flaket igen till en jätte fin strand. Sanden var vit och det fanns små fina runda stenar som jag plockade. Och havet var svalt och svalkande! Det enda äckliga var att det fanns små uppspolade fiskar överallt haha. Efter några timmar blev vi hämtade igen och blev bjudna på grillade hamburgare med pommes. En väldigt trevlig minisemester!

Danne påpekade att jag såg ut som Cher... Jag fick hålla inne en skrattattack och att jag kände mig en aning förolämpad. Asså haha Vicky... Min kolteckning!?

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards