Alla inlägg den 11 september 2014

Av Andrea - 11 september 2014 18:33

Haha hjälp hade min första dubbel lektion idag!
Igår gick det så bra att jag var lycklig. Jag fick godkänt på parkering vilket jag har varit helt värdelös på. Fick till och med en High five av min lärare haha.

Idag gick första lektionen också bra faktiskt, första lektionen utan motorstopp minsann! Sedan hämtade pappa mig och jag åt lunch hemma. Pappa hade Hej Monica i huvudet så han spelade den jätte högt på Spotify så att jag fick den i huvudet också. Efter det hittade han en annan av "Nic & The Family" som heter Hej Det är Nic... Klick. Då började jag att skratta för det lät så fult. Först sjunger han "Hej Hej Monica HEEJ PÅ DIG Monica" helt hysteriskt genom hela låten. Sedan ringer han någon som heter Sara 100 gånger i en annan låt men han säger bara "Hej det är Nic..." *klick* och så lägger han på luren. Sara ringer upp "Hej är det Nic?" *klick* han lägger på luren. I slutet ringer det på hans telefon "Hej det är Nic?" och då är det en annan röst som säger "Heeej det är Mooonic..!" *Klick*.
...
Haha... ja, det där skrattade jag nästan hysteriskt åt jag idag... Jätte kul eller hur! Jag var iallafall på skratthumör när jag blev skjutsad tillbaka till körskolan. Dumma pappa.

Lektion nr 2 började. "Hej hur är läget? Länge sedan sist.." Sa min lärare vilket jag tyckte var roligt för det hade gått 2 timmar sedan första lektionen och jag var flum.
Började köra samma runda igen, efter något varv såg jag en hare som hade panik och sprang zick-zack över båda vägbanorna och alla bilar fick knäpp. Jag blev stressad och bromsade ner när den rusade rakt mot mig. Den stirrade uppjagat på mig genom rutan och sprang en ännu mer hysterisk zick-zack precis framför hjulen på mig innan den sprang tillbaka över på andra körfältet och zick-zackade vidare framför andra bilar. Jag fick nästan skrattanfall (ond jag vet) men lyckades hålla mig (hade sett lagom psykopatiskt ut från min lärares perspektiv förstår ni) för jag tyckte synd om den också. Hoppas den lever! Herre Gud...


Hej hej sommar finns ju också... HERRE.

Presentation

Hej! Välkommen till min blogg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards